Breaking News

Going out

Μέχρι τις 4 Αυγούστου το μουσικό Φεστιβάλ Φέγγαρος στα Περβόλια

Το γνωστό μουσικό Φεστιβάλ Φέγγαρος διοργανώνεται φέτος στο Δημοσιογραφικό Χωριό στα Περβόλια δίπλα από τη θάλασσα και θα διαρκέσει από σήμερα μέχρι τις 4 Αυγούστου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ενωσης Συντακτών συνήψε συμφωνία, με τη διοργανώτρια εταιρεία Λουβάνα Δίσκοι. ‘Ολος ο χώρος του Δημοσιογραφικού Χωριού θα περιφραχθεί. Οι δύο σκηνές του φεστιβάλ, Field και Playground, θα φιλοξενήσουν συνολικά 22 σχήματα και DJ.

Σημαντικοί διεθνείς καλλιτέχνες και μπάντες, που έχουν συμπεριλάβει για πρώτη φορά την Κύπρο στις ευρωπαϊκές τους περιοδείες, θα ανεβούν στις σκηνές του Φέγγαρου.  Παγκοσμίως καταξιωμένοι καλλιτέχνες, όπως η Joan As Police Woman από την Νέα Υόρκη, οι TootΑrd από τα Υψώματα Γκολάν, οι Deerhoof από το Σαν Φρανσίσκο και ανερχόμενα ταλέντα όπως η νοτιο-αφρικανή Alice Phoebe Lou και οι βερολινέζοι Tau. Από τη σύγχρονη σκηνή της Ελλάδας, έχουν επιλεγεί μεταξύ άλλων, οι Σtella, Nέγρος του Μοριά και Bazooka, ενώ όπως και κάθε χρόνο θα παρουσιάσει τα καλύτερα και πιο ενεργά κυπριακά συγκροτήματα.

Σχετικά νέα

X
Translate »