Επιχειρήσεις

Μάριος Πολυβίου: H Λάρνακα αυτή τη στιγμή πλέον ο τουριστικός και ξενοδοχειακός προορισμός με την μεγαλύτερη ανάπτυξη στην Κύπρο

Στα πλαίσια της διάσκεψης τύπου κατά την οποία ανακοινώθηκε επισήμως στους εκπροσώπους των ΜΜΕ, η έλευση του πρώτου EXECUTIVE RESIDENCY ZENON HOTEL του ομίλου BEST WESTERN στη Λάρνακα, το πρώτο στην Κύπρο, ο κ. CEO της εταιρείας SunnySeeker Hospitality κ. Μάριος Πολυβίου, στην τοποθέτηση ανέφερε τους βασικούς λόγους που επιλέχθηκε η Λάρνακα σαν αφετηρία για την κάθοδο του παγκόσμιου κολοσσού στην Κύπρο.

Ο κ. Πολυβίου ο οποίος μαζί με τον CEO της εταιρείας Quality Group φέρνουν νέο αέρα στην πόλη μας μέσα από τις επενδύσεις τους, ανέφερε χαρακτηριστικά: “Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η Λάρνακα  είναι πλέον ο τουριστικός και ξενοδοχειακός προορισμός με την μεγαλύτερη ανάπτυξη στην Κύπρο. Άρα είναι επιτακτική η ανάγκη να δημιουργηθούν προϊόντα που να καλύπτουν με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες της αγοράς. Αποτελεί δέσμευσή μας να συνεχίσουμε μαζί με την Quality Hospitality να αναπτύσσουμε ξενοδοχειακές μονάδες που θα αποτελούν πρότυπο για τον ανταγωνισμό μας».

Διαβάστε πιο κάτω ολόκληρη την τοποθέτηση του κ. Πολυβίου στη διάσκεψη τύπου:

«Για μια ακόμη φορά ένας κολοσσός της παγκόσμιας ξενοδοχειακής βιομηχανίας εμπιστεύτηκε την Quality Group και την Sunnysseker Hospitality για την ανάπτυξη και αποτελεσματική λειτουργία ενός Executive Residency Hotel. H ξενοδοχειακή ανάπτυξη της Λάρνακας δεν θα σταματήσει. Θα συνεχίζουμε  να αναπτύσσουμε ξενοδοχειακά έργα και να τα διοικούμε με υψηλά πρότυπα λειτουργίας και εξυπηρέτησης για ένα κοινό που πλέον αναζητά εξειδικευμένα ποιοτικά προϊόντα φιλοξενίας. Δεν είναι τυχαίο που απευθυνθήκαμε στην Best Western. Αποτελεί αναμφισβήτητα ένα από τους μεγαλύτερους hotel and motel operators σε παγκόσμιο επίπεδο. Αναπτύσσει ποιοτικά ξενοδοχειακά προϊόντα για το σύγχρονο ταξιδιώτη που αναζητά εξειδικευμένες υπηρεσίες φιλοξενίας με τα υψηλότερα standards. Επίσης, δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε με το πρώτο Executive Residency της Κύπρου στην Λάρνακα. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η Λάρνακα  είναι πλέον ο τουριστικός και ξενοδοχειακός προορισμός με την μεγαλύτερη ανάπτυξη στην Κύπρο. Άρα είναι επιτακτική η ανάγκη να δημιουργηθούν προϊόντα που να καλύπτουν με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες της αγοράς. Αποτελεί δέσμευσή μας να συνεχίσουμε μαζί με την Quality Hospitality να αναπτύσσουμε ξενοδοχειακές μονάδες που θα αποτελούν πρότυπο για τον ανταγωνισμό μας».

Σχετικά νέα

X
Translate »