Breaking News

Όμορφα της Πόλης

Λυγία Νικολάου Κάτω Δρυς Το Μαδράτζι της Γιαγιάς

Μια μοναδική εμπειρία είχαν την δυνατότητα να βιώσουν κύπριοι δημοσιογράφοι την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου. Η Αναπτυξιακή Εταιρεία Επαρχιών Λάρνακας Αμμοχώστου, σε συνεργασία με την Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λάρνακας, διοργάνωσαν δημοσιογραφική επίσκεψη στην Ορεινή και Ημιορεινή Λάρνακα. Σκοπός της επίσκεψης ήταν η ανάδειξη της πληθώρας γαστρονομικών και άλλων τοπικών δραστηριοτήτων της περιοχής.

Η πρωτοβουλία αυτής της προσπάθειας ήταν από τον Σύλλογο Γυναικών Υπαίθρου Λάρνακας, ο οποίος είναι συνεργαζόμενος φορέας.

Η δημοσιογραφική μας αποστολή, πραγματοποίησε την πρώτη της επίσκεψη στον Κάτω Δρυ στο παραδοσιακό αγροτουριστικό κατάλυμα Garden Kamara House, και στα μουσεία Μέλισσας και Κεντημάτων. Επόμενος σταθμός είναι το Μαδράτζι της Γιαγιάς όπου εκεί μας υποδέχθηκε η κα. Λυγία Νικολάου. Αφού μας έκανε ξενάγηση στον χώρο της, η κα. Λυγία μας κέρασε τρεμιθόπιτες και γλυκό αμυγδαλωτό. Στην συνέχεια μας έδειξε πως γίνονται οι τρεμιθόπιτες!

Εμείς δοκιμάσαμε και αμυγδαλωτό και τρεμιθόπιτα από τα χέρια της κα. Λυγίας και πραγματικά εντυπωσιαστήκαμε! Όσοι και όσες για τον άλφα ή βήτα λόγο βρεθείτε στον Κάτω Δρυ η εισήγηση μας είναι να επισκεφθείτε το Μαδράτζι της Γιαγιάς!

 

Πηγή: cyprushighlights.com

 

Σχετικά νέα

X
Translate »