Αθλητικά Νέα

Κόλλησαν στο 0 ΑΛΚΗ και Ανόρθωση

Από ένα βαθμό πήραν Αλκή και Ανόρθωση με τις δυο ομάδες να μένουν στο 0-0. Καλύτερη η Κυρία είχε την κατοχή έφτιαξε ευκαιρίες αλλά δεν μπόρεσε να πετύχει το γκολ της νίκης με την Αλκή να παίρνει τον πρώτο της βαθμό στο φετινό πρωτάθλημα. Δεύτερη ισοπαλία για την Κυρία σε τέσσερεις αγώνες.

Πάνω στην γραμμή
Με την Ανόρθωση να μπαίνει δυνατά στον αγωνιστικό χώρο άρχισε το παιχνίδι στο Αμμόχωστος. Μάλιστα στο 2ο λεπτό η ομάδα του Λέβι έχασε μοναδική ευκαιρία για να πάρει προβάδισμα στο σκόρ όταν κέρδισε κόρνερ. Ωστόσο την κεφαλιά του Σίντεφελντ στο 2ο λεπτό έδιωξε πάνω στην γραμμή του τέρματος ποδοσφαιριστής της Αλκής.

Δείτε το Live του αγώνα. 

Απάντησε η Αλκή με Καντάτσια
Μπορεί η Ανόρθωση να έχει την κατοχή της μπάλας αλλά σε καμία περίπτωση δεν έγινε απειλητική για την εστία του Πάρντο. Αντιθέτως οι παίκτες του Λέβι έβγαιναν μπροστά και άφηναν χώρους στην άμυνα τους και η Αλκή στην αντεπίθεση ήταν επικίνδυνη. Στο 15ο λεπτό σε μια από αυτές ο Καντάτσια έκανε το σουτ με τον Βάργκιτς να κρατά το μηδέν στην άμυνα.

Όχι από Πάρντο σε Μιγκελάντζε
Στο 23ο λεπτό η Ανόρθωση είχε καλή ευκαιρία για να πάρει κεφάλι στο σκορ. Από τις λίγες ευκαιρίες που βρήκε στο Α’ μέρος η ομάδα του Λέβι ήταν πολύ κοντά στο γκολ ωστόσο την κεφαλιά του Μιγκελντάτζε εξουδετέρωσε εντυπωσιακά ο Πάρντο

Τρια σερί σουτ…χωρίς αποτέλεσμα
Δυνατά μπήκε και στο β’ μέρος η Ανόρθωση. Η ομάδα της Αμμοχώστου ήταν καλύτερη της ομάδας της Ορόκλινης πίεση από την αρχή του β’ μέρους αλλά βρήκε απέναντι της ένα έτοιμο Πάρντο. Στο 47ο λεπτό και 51ο λεπτό Ντούρις και Ράγιος έκαναν τα σουτ ωστόσο ο τερματοφύλακας της Αλκής ήταν έτοιμος και μάζεψε την μπάλα. Στο 54ο λεπτό ήταν η σειρά του Μικελντάτζε να κάνει το σουτ με την η μπάλα να περνά λίγο έξω.

Σειρά του Βάργκιτς να δείξει ετοιμότητα
Η Αλκή προσπάθησε να κτυπήσει με αντεπιθέσεις και στο β’ μέρος αφού δεν μπόρεσε να κρατήσει την μπάλα. Μάλιστα οι παίκτες του Σακκά απείλησαν στο 61ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Ακόστα να κάνει το σουτ και να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ ο Βάργκιτς.

Μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι, με την Ανόρθωση να έχει την κατοχή αλλά να μην καταφέρνει να πετύχει το ζητούμενο.

Αλκή: Πάρντο, Σερφά, Καντάτσια, Ιβάν Κάρλος (22’ Μαρλόν), Μπελαμεϊρί, Χαρή, Σπόλιαριτς (57’ Ακόστα), Τραιτσέφσκι, Κυπριανού, Φλόρες, Ηλία (78’ Κωνσταντίνου)

Ανόρθωση: Βάργκιτς, Ντουγκλάο, Σίντενφελτ, Κοφί, Μπεσάτ, Βίκτορ, Ιγκιεμπόρ (64’ Σισέ), Ράγιος (77’ Κατσταράβα), Πράνιτς, Μιγκελντάτζε, Ντούρις (64’ Λαβόρδε)

Διαιτητής: Νεοκλέους Νικόλας
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Νικήτα Στέλιος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Μαρίνου Μιχάλης
4ος Διαιτητής: Αναστασίου Γιάννης
Παρατηρητής Διαιτησίας: Ιωάννου Μιχάλης

Κίτρινες: Μαρλόν, Σπόλιαριτς, Ακόστα /Κοφί, Λαβόρδε, Μπεσάτ

Κόκκινες:

Σχετικά νέα

X
Translate »