Τοπική Αυτοδιοίκηση

Κλειστές οι Δημοτικές Υπηρεσίες του Δήμου Λάρνακας στις 14 και 15 Αυγούστου

Κλειστές θα είναι όλες οι Δημοτικές Υπηρεσίες του Δήμου Λάρνακας τη Δευτέρα 14 και την Τρίτη 15 Αυγούστου με την ευκαιρία της Εορτής του Δεκαπενταύγουστο.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι «επειδή όλες οι Υπηρεσίες του Δήμου θα είναι κλειστές το διήμερο 14  και 15 Αυγούστου λόγω της εορτής του Δεκαπενταύγουστου, έχουν γίνει ειδικές διευθετήσεις όπως τα συνεργεία ασφαλείας του Δήμου εργαστούν για εξυπηρέτηση του κοινού και για έκτακτες ανάγκες της Υπηρεσίας».

Προστίθεται ότι «η Υπηρεσία Αποκομιδής Σκυβάλων και το προσωρινό Πράσινο Σημείο θα εργαστούν κανονικά τη Δευτέρα, 14 Αυγούστου 2017 ενώ δεν θα εργαστούν την Τρίτη 15 Αυγούστου 2017. Για το λόγο αυτό καλούνται οι ένοικοι των  υποστατικών από τα οποία η συλλογή σκυβάλων διεξάγεται την Τρίτη, να αφήσουν τα σκύβαλα τους την επόμενη καθορισμένη  ημέρα συλλογής τους».

Η Υπηρεσία Αποκομιδής Σκυβάλων θα εργαστεί την Τρίτη 15 Αυγούστου 2017 μόνο για τις ανάγκες στο Παραλιακό Μέτωπο.

Εξάλλου ο Δήμος Λάρνακας ενημερώνει το κοινό ότι «τα παρκόμετρα στους  Δημοτικούς Χώρους Στάθμευσης λειτουργούν από Δευτέρα μέχρι και Κυριακή, από τις 07.00 το πρωί μέχρι τις 19.00 το βράδυ, εκτός κατά τις επίσημες αργίες, όπου η στάθμευση είναι δωρεάν.

Οι Δημοτικοί Χώροι Στάθμευσης, πρώην Δημοτική, Αγοράς, Πολυώροφου, οδού Ζήνωνος Κιτιέως (Πετρακίδη) και οδού Ευρυβιάδου λειτουργούν από Δευτέρα μέχρι και Κυριακή, από τις 07.00 το πρωί μέχρι τα μεσάνυχτα περιλαμβανομένων των επίσημων αργιών. Τα εισιτήρια του χώρου στάθμευσης της περιοχής Μακένζι, ισχύουν μονό για την ημερομηνία που αναγράφεται σ΄ αυτά».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Σχετικά νέα

X
Translate »