Breaking News

Going out

Καρναβαλίστικο πάρτυ στις Φοινικούδες – Για ποιους;;;;;;;;

Με σημερινή ανακοίνωση του ο Δήμος ενημερώνει για τη διοργάνωση Καρναβαλίστικου πάρτι στις Φοινικούδες.  Παρά το ότι είναι και αυτό κάτι εν τούτοις λυπούμαστε να παρατηρήσουμε ότι η ώρα που ανακοινώθηκε η έναρξη είναι εντελώς ΛΑΘΟΣ. Το ίδιο συνέβηκε και πέρυσι όπου και πάλι με παρέμβαση της σελίδας μας καταφέραμε να διοργανωθεί κάτι την τελευταία στιγμή. ένα μικρό καρναβαλίστικο πάρτι στις Φοινικούδες, μπροστά από την κεντρική εξέδρα. Παρά το τελευταίο της στιγμής η εκδήλωση μάζεψε λίγο κόσμο, αν και η ώρα που είχε τεθεί (20:00) δεν ήταν η πιο κατάλληλη.

Φέτος βλέπουμε και πάλι το ίδιο λάθος…Αλήθεια, στις 8 το βράδυ ποιος θα σηκωστεί να πάρει το παιδί του στις Φοινικούδες για πάρτυ; Ποιο είναι το target group και με πιο σκεπτικό μπήκε ξανά λάθος ώρα; 

Όταν χαθεί ολόκληρο το απόγευμα σημαίνει ότι χάθηκε και μια ευκαιρία για τις επιχειρήσεις των Φοινικούδων να πάρουν μια οικονομική ανάσα. Οι οικογένειες δεν θα κατεβούν στις 8 το βράδυ κάτω αλλά το απόγευμα. Απλά πράγματα κύριοι του πολιτιστικού.

Η δική μας άποψη ήταν πως θα μπορούσε ο Δήμος μας να διοργάνωνε μια καρναβαλική παιδική παρέλαση όπου θα έδινε την ευκαιρία στον κόσμο της πόλης που δεν θέλει να πάει Λεμεσό, να πέρασει μια όμορφη ημέρα στην πόλη μας με την οικογένεια του και παράλληλα να βοηθηθούν και οι τοπικές επιχειρήσεις. Αυτό για φέτος (λόγω στενών χρονικών περιθωρίων) και του χρόνου να γίνεικάτι πιο οργανωμένο.

Είναι κρίμα πράγματα απλής κοινής λογικής να χρήζουν πανεπιστημιακών γνώσεων.

 

Σχετικά νέα

X
Translate »