ΑΕΚ

Καλή η κλήρωση για ΑΕΚ – Πρώτος αγώνας στην αρένα

Το μεσημέρι της Παρασκεύης πραγματοποιήθηκε στην Νιον της Ελβετίας η κλήρωση για τις ομάδες μας για τον επόμενο γύρο του Γιουρόπα Λίγκ.

Αν η ΑΕΚ του Ιμανόλ Ιδιάκεθ καταφέρει να υπερπηδήσει το εμπόδιο της Κορκ Σίτι, τότε θα βρει στο διάβα της μια εκ των Ραμποντνίσκι Σκοπίων ή την Ντιναμό Μινσκ της Λευκορωσίας.

Στο πρώτο παιχνίδι οι δύο ομάδες εξήλθαν ισόπαλες (1-1) στα Σκόπια με του Λευκορώσους να έχουν ένα μικρό προβάδισμα πρόκρισης.

Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στην Κύπρο και ο επαναληπτικός εκτός έδρας.

Να σημειώσουμε ότι η ΑΕΚ γλίτωσε τα χειρότερα καθώς η προκλήρωση για την ομάδα της Λάρνακας έβγαλε μεγαθήρια.

Το who is who των πιθανών αντιπάλων της ΑΕΚ

Ντιναμό Μισνκ: Η Ντιναμό Μισνκ προέρχεται από το πρωτάθλημα της Λευκορωσίας και την λήξασα σεζόν τερμάτισε 3η στον βαθμολογικό πίνακα, πέντε βαθμούς πίσω από τον πρωταθλητή και έδρα της είναι το «Stadyen Traktar» χωρητικότητας 18.000 περίπου φιλάθλων. Κατέκτησε συνολικά οκτώ πρωταθλήματα και τρία κύπελλα σε όλη την διάρκεια της ιστορίας της. Προπονητής της είναι Sergei Gurenko.

Ραμποντνίσκι: Η Ραμποντνίσκι είναι ομάδα από το πρωτάθλημα των Σκοπιών και για έδρα της το «Arena Filip II Makedonski» χωρητικότητας σχεδόν 33.000 φιλάθλων. Την προηγούμενη σεζόν τερμάτισε στην 3η του βαθμολογικού πίνακα, 29 βαθμούς πίσω από τους πρωταθλητές, ενώ συνολικά στην ιστορία της κατέκτησε το πρωτάθλημα τέσσερεις φορές και άλλες τόσες το κύπελλο. Προπονητής της είναι ο Viktor Trenevski.

Σχετικά νέα

X
Translate »