Breaking News

Επιχειρήσεις

Ινστιτούτο Αισθητικής-Ντόνα Κωνσταντινίδου

Το Ινστιτούτο Αισθητικής-Ντόνα Κωνσταντινίδου βρίσκεται στην Λάρνακα εδώ και 20 χρόνια.Οι προσιτές τιμές, ο επαγγελματισμός και η αξιοπιστία είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που καθιστούν το Ινστιτούτο ένα από τα καλύτερα Ινστιτούτα που διαθέτει η πόλη.

Με πείρα και θέληση για δουλειά ,από την ιδιοκτήτρια Ντόνα Κωνσταντινίδου , είναι σε θέση να παρέχει αρκετές υπηρεσίες για γυναίκες αλλά και άνδρες. Κάποιες από αυτές είναι η μόνιμη αποτρίχωση σώματος και προσώπου- LASER IPL-RF, περιποιήσεις και θεραπείες προσώπου και σώματος με τα μηχανήματα BDR KAI RF καθώς και καταπολέμηση ακμής και σημαδιών προσώπου.

Σκοπός μας είναι να ικανοποιούμε τους πελάτες μας προσφέροντάς τους ποιοτικές υπηρεσίες σε λογικές τιμές μέσα στα οικονομικά πλαίσια της εποχής.
Αξίζουν όλοι να περιποιούνται τον εαυτό τους ακόμη και στις δύσκολες εποχές που ζούμε. Για αυτό και παρέχουμε πακέτα σε χαμηλές τιμές.

Ινστιτούτο Αισθητικής : Καβάλλας 3, ΤΚ: 6047, Λάρνακα
Τηλέφωνο επικοινωνίας:99533171,24663171
Σελίδα στο FACEBOOK:
https://www.facebook.com/ntonaconstantinidou/timeline

——————————————————————————
***Σημείωση: Η παρούσίαση της εν λόγω επιχείρησης είναι στα πλαίσια πρωτοβουλίας της σελίδας μας να παρουσιάσει επιχειρήσεις της πόλης μας. Αν έχεις επιχείρηση και θες να παρουσιαστέι τότε στείλε μας ένα κείμενο 150-180 λέξεων μαζί με 5-8 φωτογραφίες και εμείς θα το παρουσιάσουμε εντελώς δωρεάν.

Κάθε επιχείρηση δικαιούται μια δωρεάν παρουσίαση στη σελίδα μας.

Σχετικά νέα

X
Translate »