ΑΕΚ

Η παρουσιάση και η αποθέωση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ (photos/videos)

Η ομάδα του Ιμανόλ Ιδιάκεθ μετά την προετοιμασία της στην Πολωνία (Οπαλένιτσα), και λίγες μέρες πριν από το πρώτο της Ευρωπαϊκό παιχνίδι κόντρα στην Λίνκολν του Γιβραλτάρ θα κάνει τα αποκαλυπτήρια της μπροστά από τον κόσμο της ομάδας.

Οι φίλοι της ΑΕΚ είχαν την ευκαιρία σε μια εκδήλωση η οποία ήταν γεμάτη εκπλήξεις για τους μικρούς και μεγάλους φίλους των «κιτρινοπράσινων» να γνωρίσουν τα νέα αποκτήματα της Λαρνακιώτικης ομάδας.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στην παρουσίαση του ρόστερ μεγάλος απών θα είναι ο Νάτσο Κάσες, αφού όπως ενημέρωσε η ΑΕΚ ο «»Ενημερώνουμε τον κόσμο μας πως λόγω του ότι μέχρι στιγμης δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί και επίσημα η μεταγγραφή του Nacho Cases, ο Ισπανός μέσος δεν θα μπορέσει να δώσει το παρών του στην αποψινή μας εκδήλωση στο Μεσαιωνικό Κάστρο».

Έστειλε το μήνυμα και αποθεώθηκε ο Πρόεδρος…

Ο Πρόεδρος της ΑΕΚ στην εκδήλωση της παρουσίασης του ρόστερ της ομάδας του έστειλε το μήνυμα ενόψει της νέα χρονιάς και όπως ήταν φυσικό γνώρισε κι αυτός με την σειρά του την αποθέωση από τον κόσμο της ΑΕΚ.

Ο κ. Καραπατάκης στην καταλητική του κουβέντα που είπε στην σύντομη ομιλία του στο Fan Day στα αποκαλυπτήρια της ΑΕΚ , έστειλε το μήνυμα λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «Φέτος θέλουμε να διεκδικήσουμε ότι υπάρχει».

Μετά από την ατάκα του προέδου ο κόσμος που βρέθηκε στο Μεσαιωνικό Κάστρο, για την παρουσίαση του ρόστερ, φώναξε δυνατά το όνομα του κ.Καραπατάκη.

 

 

 

Σχετικά νέα

X
Translate »