Breaking News

Coffee

“Η Μαρικκού που τα Λεύκαρα” έγινε καφέ!

timeout

Βρήκαμε το μαγαζάκι της πιο ξακουστής Κύπριας, πού αλλού, στα Λεύκαρα!

Με μεγάλη δόση χιούμορ αλλά και αγάπη για τον τόπο τους οι ιδιοκτήτες μίας νέας καφετέριας στο χωριό Πάνω Λέυκαρα άνοιξαν το μαγαζί τους «Η Μαρικκού που τα Λεύκαρα».

Ποια είναι όμως η Μαρικκού από τα Λεύκαρα; Τα τελευταία χρόνια λίγο πολύ όλοι μάθαμε την ιστορία αυτής της δυναμικής Κύπριας που κατάγεται από τα Λεύκαρα, ένα από τα ομορφότερα της Κύπρου.

 

Το καινούργιο μαγαζάκι άνοιξε πριν από μερικές μέρες από μόνιμους κατοίκους του χωριού με ιδιοκτήτρια την κ. Ιωάννα Ραουνά. Πρόκειται για ένα όμορφο μαγαζάκι, με χρώμα, ξύλινα έπιπλα και τραπεζάκια, κατασκευές με παλέτες και όμορφη θέα.

Το μαγαζί είναι καθημερινά ανοιχτό και τα σαββατοκύριακα απο τις 10 το πρωί μέχρι τις 12-1 το βράδυ. Σερβίρει κυρίως παραδοσιακά ροφήματα και εδέσματα οπως σουμαδα, τριαντάφυλλο και λεμονάδες. Από γλυκά θα βρεις σπιτικά γλυκά του κουταλιού και παραδοσιακά γλυκά.

Κάποια από τα αλλά ποτα που σερβίρονται ειναι φραπέ, αναψυκτικά, φρέσκοι χυμοί, milkshakes,  κυπριακός καφε αλλά και κάποια πιο ιδιαίτερα όπως ice cream lemobade slush, lemonade slush κ.α. Το ποτό σου μπορείς να το συνοδεύσεις με διάφορα σνάκ όπως σάντουιτς, μπέργκερ και τοστ ενώ σύντομα το μαγαζί θα σερβίρει τα δικά του κοκτέιλ.

Σχετικά νέα

X
Translate »