Breaking News

Εκπαίδευση

Ετοίμασαν 760 πίτες σουβλάκια μέσα σε 3 ώρες και βοήθησαν άπορους μαθητές

Ο Σύνδεσμος Γονέων Δημοτικών Σχολείων Δροσιάς πραγματοποίησε χθες στην αυλή του δημοτικού σχολείου Δροσιάς την εκδήλωση μαγειρεύουμε για εσάς. Σκοπός της διοργάνωνσης ήταν να μαζευτούν χρήματα για να βοηθηθούν οι άποροι μαθητές του σχολείου.

Τα μέλη του συνδέσμου άναψαν από το απόγευμα τα κάρβουνα και σέρβιραν στον κόσμο τα σουβλάκια που ετοίμασαν με το χαμόγελο στα χείλη. Το αποτέλεσμα άφησε απόλυτα ικανοποιημένους τους διοργανωτές αφού κατάφεραν να μαζέψουν το ποσό των € 2968,04 και να στείλουν το μήνυμα στους άπορους μαθητές του σχολείου πως είναι δίπλα τους και τους στηρίζουν.

760 πίτες σουβλάκια μέσα σε 3 ώρες ήταν ο τελικός απολογισμός των διοργανωτών οι οποίοι σίγουρα θα επαναλάβουν παρόμοιες ενέργειες στο μέλλον.

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου, κος Χρίστος Παρασκευά μέσα από τo λογαριασμό του στο facebook ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες αναφέροντας:

”Συγχαρητήρια σε ολους !! 760 πιττες που ετοιμάστηκαν μεσα σε μόλις 2+ ώρες, με αγάπη και συναδέλφωση απο 70+ μελη του Δ.Σ. ,γονεις, παππουδες, εκπαιδευτικους, Διευθυντες και παραδοθηκαν στους γονεις και φιλους του Συνδεσμου και των Σχολειων μας, που στηριξαν την εκδηλωση με τις παραγγελίες τους !!

Ως Προεδρος του Συνδέσμου, θα ήθελα να αναφερθώ στην συγκινητική για ακομα μια φορα εθελοντικη προσπαθεια αρκετων μελων μας , που απο το πρωι αλλα και πολλες μερες πριν μοχθησαν για να ολοκληρωθει με τεραστια επιτυχια η εκδηλωση !! Για μια ακομη φορα πιστοποιησαμε και αποδέιξαμε ολοι, την μεγαλη αγάπη που τρεφουμε για τα παιδια μας και το Σχολειο τους !!

Ευχαριστουμε επισης οσους συνέδραμαν συνεισφέροντας οικονομικα (και ειναι αρκετοι ) και ενισχυσαν την εκδηλωση, καθως και τους χορηγους/δωρητες προιοντων, τους Μυλους Χ”Γιωρκη, την Φρουταρια Δροσια (Νεοκλης), τους Φουρνους Ζορπας , το Souvlaki Express( και για την υποστηρικτικη βοηθεια στην διοργανωση) και το 23ο Συστημα Ελληνων Ναυτοπροσκοπων για την παραχωρηση χρησης του εξοπλισμου τους. Ολα τα έσοδα θα διατεθουν οπως παντα στο ταμειο μας για την στηριξη των απορων μαθητων των Σχολειων μας και για την καλυψη των αναγκων των Σχολειων !! Σας ευχαριστουμε !!7”

Eπιμέλεια κειμένου
city of larnaka

Δείτε φωτογραφικό υλικό

 

Σχετικά νέα

X
Translate »