Τοπική Αυτοδιοίκηση

Εργασίες στους αυτοκινητόδρομους στις 2-4 Αυγούστου

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας ανακοινώνει ότι από τις 2 Αυγούστου μέχρι τις 4 Αυγούστου 2017, μεταξύ των ωρών 8:30 π.μ. – 3:00 μ.μ., στους αυτοκινητόδρομους της επαρχίας Λάρνακας, θα εκτελούνται εργασίες επιδιόρθωσης στηθαίων ασφαλείας.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά η μια λωρίδα κυκλοφορίας, σε μήκος 200μ.περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμόρφωση με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω τις ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy, στην οποία δίδεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων κατά τη διάρκεια εκτέλεσής τους στην κυκλοφορία.

 

Σχετικά νέα

X
Translate »