Breaking News

Δελτία Τύπου

Επιταγή €10.000 από τη VTTV στο Δημοτικό Σχολείο Ζυγίου – Μαρί

Για ακόμα μία χρονιά, η εταιρεία VTT Vasiliko  Ltd (VTTV), επέλεξε να στηρίξει έμπρακτα τους μαθητές και το κοινοτικό σχολείο της περιοχής όπου δραστηριοποιείται. Σε σεμνή τελετή που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 26 Μαΐου, o Διευθύνων Σύμβουλος της VTTV, κ. Γιώργος Παπαναστασίου, παρέδωσε επιταγή ύψους €10.000 στο Διευθυντή του Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου Ζυγίου – Μαρί  για τις ανάγκες σίτισης των μαθητών.

Κατά την παράδοση της επιταγής, ο κ. Παπαναστασίου δήλωσε ότι η VTTV στηρίζει με συνέπεια το σχολείο της κοινότητας με σκοπό να συμβάλει ουσιαστικά στη βελτίωση της καθημερινότητας των δεκάδων παιδιών που φοιτούν σε αυτό. «Κύριός μας στόχος είναι η κάλυψη των βασικών αναγκών των παιδιών, στηρίζοντας παράλληλα τους γονείς και το έργο του σχολείου», πρόσθεσε. Αφού αναφέρθηκε στο διαχρονικό ενδιαφέρον της εταιρείας για την τοπική κοινότητα, ο κ. Παπαναστασίου υπογράμμισε την αξία της προσφοράς επισημαίνοντας πως «η κοινωνική ευθύνη αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της φιλοσοφίας της VTTV επομένως, είναι καθήκον μας να συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα στις κοινότητες της περιοχής».

Ο Διευθυντής του σχολείου, κ. Πολύδωρος Μάμα, παραλαμβάνοντας την επιταγή, ευχαρίστησε την εταιρεία για τη συνεχή στήριξή της προς το σχολείο. «Η VTTV βρίσκεται ουσιαστικά και διαρκώς δίπλα μας όλα αυτά τα χρόνια, ενισχύοντας σημαντικά το έργο μας» σημείωσε, τονίζοντας παράλληλα τη μεγάλη σημασία που έχουν τέτοιες πρωτοβουλίες.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι κοινότητες Ζυγίου και Μαρί βρίσκονται στο επίκεντρο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που εφαρμόζει η VTTV. Με κεντρικό σύνθημα «Προσφέρω γιατί νοιάζομαι!», η εταιρεία συμβάλλει ενεργά στην ανάπτυξη της τοπικής κοινωνίας, μέσα από ποικίλες δράσεις που στηρίζουν μεταξύ άλλων την έννοια του εθελοντισμού, ενισχύουν την περιβαλλοντική συνείδηση και προάγουν δυναμικά τον πολιτισμό και τον αθλητισμό.

Σχετικά νέα

X
Translate »