Αθλητικά Νέα

Επιστροφή στις νίκες… και 5η θέση (Σαλαμίνα-ΕΝΠ 3-1)

Μετά από δυο ήττες η Νέα Σαλαμίνα επέστρεψε στις νίκες και ανέβηκε στην 5η θέση της βαθμολογίας.
Οι ερυθρόλευκοι κέρδισαν με 3-1 την Ένωση και έφτασαν τους 16 βαθμούς. Από την άλλη η Ένωση είχε καλά διαστήματα στον αγώνα, βρήκε πολλές ευκαιρίες, ωστόσο δεν μπόρεσε να πάρει κέρδος από το παιχνίδι και έμεινε χωρίς νίκη από τις 20 Σεπτεμβρίου.

Σκόρερ για τη Σαλαμίνα οι Μακρίεφ(2) και Πεδρίτο και για την Ένωση ο Ντίξον

Η Νέα Σαλαμίνα με δυο εύστοχες εκτελέσεις από τον Μακρίεφ στο 9’ και στο 14’ προηγήθηκε από νωρίς στο σκορ με 2-0 και έβαλε γερές βάσεις για τη νίκη. Όμως η Ένωση ένα λεπτό αργότερα με πανέμορφο γκολ του Νίξον μείωσε στο σκορ και έβαλε την ομάδα του στο παιχνίδι πολύ νωρίς. Μάλιστα οι βυσσινί ήταν καλύτεροι στη συνέχεια, χωρίς όμως να βρουν για δεύτερη φορά τον δρόμο προς τα δίκτυα μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η Σαλαμίνα μπήκε καλύτερα, ωστόσο η Ένωση με την πάροδο του χρόνου κέρδιζε μέτρα και έβρισκε ευκαιρίες. Έτσι η Νέα Σαλαμίνα βρήκε τους χώρους και σε μια αντεπίθεση με τον Πεδρίτο τέλειωσε το παιχνίδι.
Η νίκη της Σαλαμίνας σε βίντεο

 

 

Πειθαρχημένοι μπορούμε να κερδίσουμε οποιοδήποτε”

sala2

Η Νέα Σαλαμίνα επέστρεψε στις νίκες και ο τεχνικός της ομάδας τόνισε οτι εάν οι ποδοσφαιριστές είναι πειθαρχημένοι τότε μπορούν να κερδίσουν οποιοδήποτε αντίπαλο.

Αναλυτικά:

“Βάλαμε δύο γκολ στην αρχή ήμασταν τυχεροί. Έδωσα ένα παράδειγμα στους παίκτες ότι όταν μια γάτα είναι στην γωνιά μπορεί να αντιδράσει. Είχαν δυσκολίες λόγω αλλαγής προπονητή. Ήταν καθοριστικό το γκολ. Δεν εκμεταλλευτήκαμε τις γωνίες καθώς ο αντίπαλος παίζει από το κέντρο. Αφήσαμε χώρους στην άμυνα και είχαν ευκαιρίες να ισοφαρίσουν. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι σε αυτό το κομμάτι. Αναγκαστήκαμε να παίξουμε με αντεπιθέσεις κάτι που δεν προτιμώ. Αν είμαστε πειθαρχημένοι μπορεί να νικήσουμε οποιοδήποτε αντίπαλο. Μπορεί και να χάσουμε. O προπονητής καταλαβαίνει το πάθος του κόσμου. Το αντιλαμβάνομαι γιατί προέρχομαι από σύλλογο με τα ίδια στοιχεία. Πρέπει να είναι δίπλα μας και στα δύσκολα και στα εύκολα”

Πηγή: sigmalive.com
sigmalive

 

Σχετικά νέα

X
Translate »