Breaking News

Επιχειρήσεις

Επανήλθε ανανεωμένο το TotalFit !

Το αθλητικό κέντρο ΤotalFit, από τους χώρους του οποίου έχουν περάσει δύο γενιές Λαρνακέων, έρχεται ξανά στο επίκεντρο θυμίζοντάς μας γιατί το αγαπήσαμε.Μετά την ανακαίνισή του, επανέρχεται δυναμικά με πλήρως ανακαινισμένα αποδητήρια για ενήλικες, παιδιά και άτομα με ειδικές ανάγκες, και άμεση πρόσβαση στον πλήρως ανανεωμένο χώρο της πισίνας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι διαθέτει τη μεγαλύτερη κλειστή, θερμαινόμενη πισίνα στην πόλη  μήκους 25 μέτρων, αλλά και παιδική πισίνα μήκους 11 μέτρων ειδικά σχεδιασμένη για την εξοικίωση των μικρών κολυμβητών με το νερό.

Πέρα από τα μαθήματα κολύμβησης παραδίδονται επίσης μαθήματα μουσικοκινητικής αγωγής (kindermusik) για παιδιά από 6 μηνών αλλά και Tae Kwon Do και Judo για παιδιά από 3 ετών. Επίσης, στο TotalFit θα βρείτε και τη σχολή της χορογράφου Έλσας Σουρουλλά με μαθήματα μπαλλέτου, σύγχρονου χορού, break dance και hip hop για παιδιά.

..και επειδή ο χρόνος ειδικά για τους γονείς είναι πολύτιμος, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να εκμεταλευτείτε την ειδική οικογενειακή έκπτωση για να ξεκλέψετε λίγη ώρα για χαλάρωση στη σάουνα ή άσκηση και ενδυνάμωση στο γυμναστήριο!

a189a62e-0761-43fe-a7d3-b30be0a22d00 (Small)

3e8fba01-446c-4d19-878b-4c4c7505b006 (Small)

Σχετικά νέα

X
Translate »