Breaking News

Γενικά

Εξαφανίστηκε ξανά ο 12χρονος από τη Λάρνακα- Σε κινητοποίηση ξανά οι αρχές

Σε συναγερμό τέθηκε ξανά η Αστυνομία αφού σε λιγότερο από μια βδομάδα εξαφανίστηκε πάλι ο 12χρονος Goatsa Sebastian Petricior, από τη Ρουμανία ο οποίος φαίνεται πως για δεύτερη φορά και για συγκεκριμένους λόγους επέλεξε να εγκαταλείψει το σπίτι του στη Λάρνακα και να βρει αλλού καταφύγιο.

Η Αστυνομία Κύπρου ζητά τη βοήθεια του κοινού, για τον εντοπισμό του Sebastian.
Ο 12χρονος περιγράφεται ως εύσωμης σωματικής διάπλασης, ύψους 1.50μ., με καστανόξανθα κοντά μαλιά.
Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λάρνακας στο τηλέφωνο 24-804060, με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή Εξυπηρέτησης του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.
Υπενθυμίζεται ότι τα ίχνη του ανήλικου αγοριού είχαν χαθεί την Τρίτη 13 Ιουνίου ενώ μια μέρα μετά, στις 14 Ιουνίου εντοπίστηκε σε παιδότοπο στην Αγία Νάπα γύρω στις έντεκα το βράδυ από μέλη της Αστυνομίας.

Αστυνομικές πηγές, μάλιστα, ήθελαν τον 12χρονο να έχει αποσπάσει κρυφά από τη μητέρα του χρηματικό ποσό και στη συνέχεια να μετέβη με ταξί στην Αγία Νάπα λέγοντας στον οδηγό ταξί ότι μετέβαινε στη μητέρα του. Άμεσα λοιπόν ξεκίνησαν έρευνες ως προς αυτή την κατεύθυνση, ενώ πληροφορίες έλεγαν πως ο 12χρονος απέστειλε και φωτογραφία στη μητέρα του, την οποία ενημέρωνε πως είναι καλά στην υγεία του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 12χρονος Goatsa Sebastian Petricior είχε στην κατοχή του εισιτήριο με το οποίο μπορούσε να επισκεφθεί τον πατέρα του για διακοπές, ωστόσο ο ίδιος προτίμησε να εξαφανιστεί χωρίς να το αξιοποιήσει. Σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε εκ νέου η οικογένειά του,έφυγε από το σπίτι του στις 2 τα ξημερώματα και έκτοτε δεν έχει δώσει σημεία ζωής.

Η εν λόγω περίπτωση αποτελεί εύλογα προβληματισμό και πολλά ερωτηματικά αφού πρόκειται για ένα ανήλικο παιδί το οποίο μέσα σε λιγότερο από μια βδομάδα εγκατάλειψε δύο φορές στο σπίτι του ασυνόδευτο, διατρέχοντας αρκετούς κινδύνους για τους οποίους και θα έπρεπε να είχαν μεριμνήσει οι αρμόδιες υπηρεσίες.

Σχετικά νέα

X
Translate »