Αθλητικά Νέα

Ενθαρρυντικά μηνύματα από Νεκταρία…Απογειώθηκε στα 6,59μ

Εξαιρετική εμφάνιση στο γκραν πρι του Άργους από τη δική μας Νεκταρία Παναγή. Η Κύπρια αθλήτρια μας στο μήκος τερμάτισε στην πρώτη θέση στο μήκος με 6,59 μ. (0,5) στο έκτο και τελευταίο της άλμα, ενώ νωρίτερα είχε σημειώσει με κανονικό άνεμο 6,46 μ. και 6,43 μέτρα.
Μιλώντας στο Sigmalive.com ανέφερε:“Οι φετινοί τραυματισμοί μου στοίχισαν πολύτιμο χρόνο στην εκπαίδευση μου, αλλά με μεγάλη δύναμη και θάρρος κατάφερα να τα ξεπεράσω. Σήμερα ήμουν αρκετά καλά και κατάφερα το 6.59”. Να σημειώσουμε ότι η Νεκταρία πέτυχε την καλύτερη της περσινή επίδοση στον πρωτο της αγώνα για φετος!

Ουσιαστικά στην πρώτη της φετινή εμφάνιση, η αθλήτρια του Γιώργου Σκέντερ, πέτυχε την καλύτερη της περσινή επίδοση κι έδειξε ότι το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα (6.75) δεν είναι μακριά.

Με τόσο ενθαρρυντικό ξεκίνημα, πιστεύεται  ότι η χρυσή Μεσογειονίκης της Μερσίνας έχει τις δυνατότητες να πιάσει το όριο και να βρεθεί ανάμεσα στις κορυφαίες αθλήτριες της υφηλίου στο μήκος. Η μεγάλη γιορτή του Στίβου, φέτος θα διεξαχθεί στο Λονδίνο από τις 4 μέχρι τις 13 Αυγούστου.

Σχετικά νέα

X
Translate »