Breaking News

Εκπαίδευση

Ενδιαφέρει υποψήφιους εκπαιδευτικούς για Δημοτική και Μέσης Γενικής/Τεχνικής

Η Επιτροπή Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας (ΕΕΥ) καλεί τους πιο κάτω υποψήφιους εκπαιδευτικούς Δημοτικής Εκπαίδευσης (Δημοτική, Προδημοτική και Ειδική Εκπαίδευση), που ενδιαφέρονται για διορισμό (μόνιμο ή με σύμβαση) κατά το σχολικό έτος 2017-2018, να υποβάλουν αίτηση μόνο σε ηλεκτρονική μορφή, με τη συμπλήρωση του ηλεκτρονικού εντύπου ΕΕΥ06 για τη Δημοτική/Προδημοτική/Ειδική Εκπαίδευση, στην ηλεκτρονική σελίδα www.eey.gov.cy, από τη διασύνδεση «Έντυπα» και ακολούθως «Ηλεκτρονική αποστολή εντύπων».

Οι αιτήσεις πρέπει να υποβληθούν μέχρι την Τρίτη, 20 Ιουνίου 2017, το αργότερο μέχρι τη 1 μ.μ. Όσοι δεν υποβάλουν αίτηση καθώς και όσοι υποβάλουν αίτηση μετά από την πιο πάνω προθεσμία, δεν θα μπορούν να τύχουν διορισμού.

Τονίζεται ότι κάθε πρόσωπο που υποβάλλει αίτηση για διορισμό, θα πρέπει να προσκομίσει στο Γραφείο της Επιτροπής, μέχρι την πιο πάνω προθεσμία, σε πρωτότυπο ή πιστοποιημένο* αντίγραφο, Πιστοποιητικό, το οποίο εκδίδεται σύμφωνα με τον περί της Πρόληψης και της Καταπολέμησης της Σεξουαλικής Κακοποίησης, της Σεξουαλικής Εκμετάλλευσης Παιδιών και της Παιδικής Πορνογραφίας Νόμο (Ν.91(Ι)/2014, άρθρο 22(6)), και το οποίο να έχει εκδοθεί εντός των τελευταίων δύο (2) μηνών από το αρμόδιο Γραφείο της Αστυνομίας, με το οποίο να βεβαιώνεται ότι δεν περιλαμβάνεται στο αρχείο που τηρείται δυνάμει των προνοιών του εν λόγω άρθρου.

Διευκρινίζεται ότι σε περίπτωση που το πρόσωπο αυτό δεν είναι Κύπριος πολίτης, θα πρέπει να προσκομίσει το αντίστοιχο σχετικό πιστοποιητικό από την αρμόδια αρχή της χώρας του. Η Επιτροπή δεν θα προχωρήσει σε εργοδότηση οποιουδήποτε προσώπου το οποίο δεν θα προσκομίσει το εν λόγω πιστοποιητικό εντός της προαναφερόμενης προθεσμίας.

Δεν απαιτείται να προσκομίσουν το προαναφερόμενο Πιστοποιητικό όσοι εργάστηκαν κατά τις δυο τελευταίες σχολικές χρονιές (2015-2016 και 2016-2017) ή μόνο την τρέχουσα σχολική χρονιά (2016-2017), είτε με σύμβαση είτε ως αντικαταστάτες.

Οι διορισμοί γίνονται σύμφωνα με τις εκπαιδευτικές ανάγκες και με βάση τη σειρά προτεραιότητας των υποψηφίων στους πίνακες διοριστέων.

Δείτε εδώ έντυπα και λεπτομέρειες

 

Ενδιαφέρει υποψήφιους εκπαιδευτικούς για Δημοτική

Η Επιτροπή Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας (EEY) καλεί τους πιο κάτω υποψήφιους εκπαιδευτικούς Μέσης Γενικής και Μέσης Τεχνικής Εκπαίδευσης που ενδιαφέρονται για διορισμό (μόνιμο ή με σύμβαση) κατά το σχολικό έτος 2017-2018, να υποβάλουν αίτηση, μόνο σε ηλεκτρονική μορφή, με τη συμπλήρωση του ηλεκτρονικού εντύπου ΕΕΥ.04 – για τη Μέση Γενική Εκπαίδευση και ΕΕΥ.05 – για τη Μέση Τεχνική Εκπαίδευση, στη διεύθυνση www.eey.gov.cy, από τη διασύνδεση «Έντυπα» και ακολούθως «Ηλεκτρονική αποστολή εντύπων». Οι αιτήσεις πρέπει να υποβληθούν μέχρι την Τρίτη, 20 Ιουνίου 2017, το αργότερο μέχρι τη 1 μ.μ. Όσοι δεν υποβάλουν αίτηση, καθώς και όσοι υποβάλουν αίτηση μετά από την πιο πάνω προθεσμία, δεν θα μπορούν να τύχουν διορισμού.

Τονίζεται ότι κάθε πρόσωπο που υποβάλλει αίτηση για διορισμό, θα πρέπει να προσκομίσει στο Γραφείο της Επιτροπής, μέχρι την πιο πάνω προθεσμία, σε πρωτότυπο ή πιστοποιημένο* αντίγραφο, Πιστοποιητικό, το οποίο εκδίδεται σύμφωνα με τον περί της Πρόληψης και της Καταπολέμησης της Σεξουαλικής Κακοποίησης, της Σεξουαλικής Εκμετάλλευσης Παιδιών και της Παιδικής Πορνογραφίας Νόμο (Ν.91(Ι)/2014, άρθρο 22(6)), και το οποίο να έχει εκδοθεί εντός των τελευταίων δύο (2) μηνών από το αρμόδιο Γραφείο της Αστυνομίας, με το οποίο να βεβαιώνεται ότι δεν περιλαμβάνεται στο αρχείο που τηρείται δυνάμει των προνοιών του εν λόγω άρθρου. Διευκρινίζεται ότι, σε περίπτωση που το πρόσωπο αυτό δεν είναι Κύπριος πολίτης, θα πρέπει να προσκομίσει το αντίστοιχο σχετικό πιστοποιητικό από την αρμόδια αρχή της χώρας του. Η Επιτροπή δεν θα προχωρήσει στην εργοδότηση οποιουδήποτε προσώπου το οποίο δεν θα προσκομίσει το εν λόγω πιστοποιητικό εντός της ανωτέρω καθοριζόμενης προθεσμίας.

Δεν απαιτείται να προσκομίσουν το προαναφερόμενο πιστοποιητικό όσοι εργάστηκαν κατά τις δυο τελευταίες σχολικές χρονιές (2015-2016 και 2016-2017) ή μόνο την τρέχουσα σχολική χρονιά (2016-2017), είτε με σύμβαση είτε ως αντικαταστατές.

Δείτε εδώ: Ενδιαφέρει υποψήφιους εκπαιδευτικούς για Δημοτική

 

 

* Σημ.: H πιστοποίηση πρέπει απαραιτήτως να γίνεται από Λειτουργό του Γραφείου της Επιτροπής Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας.
Οι διορισμοί γίνονται σύμφωνα με τις εκπαιδευτικές ανάγκες και με βάση τη σειρά προτεραιότητας των υποψηφίων στους πίνακες διοριστέων.

Η παρούσα ανακοίνωση καταχωρήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της Επιτροπής Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας, στη διεύθυνση: www.eey.gov.cy.

Πηγή: www.sigmalive.com

Σχετικά νέα

X
Translate »