Breaking News

Κοινωνία

Εισφορές-πώληση κουπονιών-εθελοντές-εκδηλώσεις για οικονομική ενίσχυση της μικρής Σταυριάνας

Η Ομάδα Στήριξης της μικρής Σταυριάνας, απευθύνεται στα φιλάνθρωπα αισθήματα του κόσμου της Κύπρου, ζητώντας τη βοήθεια όλων, προκειμένου να συγκεντρωθεί το χρηματικό ποσό ύψους 50.000 ευρώ που απαιτείται για τη μετάβαση, παραμονή, εγχειρήσεις και θεραπεία της Σταυριάνας στο Ισραήλ, όπου θα ταξιδέψει στις 15 Ιουνίου 2017.

Στο παρελθόν έχουν γίνει μεγάλα θαύματα μέσα από φιλανθρωπικές ενέργειες, καλύπτοντας τα έξοδα που απαιτούνται για πολυδάπανες θεραπείες, οι οποίες δεν καλύπτονται από το κράτος. Ας κάνουμε ακόμη ένα θαύμα, όλοι μαζί για έναν ιερό σκοπό, βοηθώντας ένα 7χρονο κοριτσάκι και μία πολύτεκνη μονογονιό μητέρα!

Μπορούν να γίνουν εισφορές μέσω Paypal: https://www.paypal.me/helpstavri
ή κατάθεση στο λογαριασμό 4054 2398 (Περιφερειακή ΣΠΕ Λευκωσίας)
ή μέσω Bank Transfer (Περιφερειακή ΣΠΕ Λευκωσίας)
IBAN: CY56 0070 6210 0000 0000 4054 2398
BIC: CCBKCY2N

Άλλοι τρόποι βοήθειας
– Να διεξάγετε έρανο στο εργασιακό σας περιβάλλον, αφού λάβετε γραπτώς ονομαστική συγκατάθεση της Ομάδας Στήριξης και σας δοθεί η Άδεια Εράνου, έγγραφα τα οποία θα παρουσιάζετε ή
– Να πουλήσετε κουπόνια των 2, 5, 10 ευρώ, τα οποία σας παραδίδονται αφού παρουσιάσετε δελτίο Ταυτότητας.
– Να οργανώσετε φιλανθρωπική εκδήλωση και να παραχωρήσετε τα έσοδα ή μέρος των εσόδων στη μικρή Σταυριάνα. Για όλες τις εκδηλώσεις που οργανώνονται θα πρέπει να ενημερώνεται η Ομάδα Στήριξης και να σας παρέχει γραπτώς τη συγκατάθεσή της την οποία θα παρουσιάζετε, αναγνωρίζοντάς σας ως διοργανωτή και υπεύθυνο της εκδήλωσης.
– Να αφιερώσετε στη μικρή Σταυριάνα εισφορά από βάφτιση ή γάμο.
– Να δοθούν εισφορές σε κηδεία οικείου σας αντί κατάθεση στεφάνων. Επικοινωνήστε με την Ομάδα Στήριξης ώστε να έρθει εθελοντής στην εκκλησία, αφού αναφέρετε στην αγγελία που θα δημοσιευτεί στις εφημερίδες ότι θα γίνονται εισφορές για τη μικρή Σταυριάνα.
– Να ενταχθείτε στην Ομάδα Στήριξης παρουσιάζοντας Δελτίο Ταυτότητας και να την εκπροσωπείτε σε κηδείες ή άλλες εκδηλώσεις για να δέχεστε εισφορές.

Επικοινωνία: 99448899 Άντρη, 97772764 Ιζαμπέλα (μητέρα της Σταυριάνας)

Σχετικά νέα

X
Translate »