Γενικά

Δωρεάν δραστηριότητες για τους τουρίστες προσφέρει το Πρόγραμμα Χειμερινών Εμπειριών της ΕΤΑΠ

Άρχισε από την πρώτη του μηνός και ήδη καταγράφει μεγάλη ανταπόκριση, το Πρόγραμμα Χειμερινών Εμπειριών της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λάρνακας το οποίο θα διαρκέσει μέχρι τις 30 του ερχόμενου Απριλίου.

Το έτος αυτό σηματοδότησε την επιβράβευση του προγράμματος με τη λήψη πιστοποιητικού αριστείας από τη διεθνή διαδικτυακή πύλη Trip Advisor.

Το εβδομαδιαίο Πρόγραμμα, το οποίο υλοποιείται για πέμπτη συνεχή χρονιά, αφορά στην παραχώρηση δωρεάν δραστηριοτήτων για τους τουρίστες που διαμένουν σε ξενοδοχεία της Λάρνακας από τον Νοέμβριο μέχρι  τον Απρίλιο.

Στόχος της ενέργειας αυτής είναι ο εμπλουτισμός του χειμερινού τουριστικού προϊόντος της Λάρνακας καθώς και η ενίσχυση της εμπειρίας του επισκέπτη μέσω της γνωριμίας με τον πολιτισμό και την τοπική παράδοση.

Στα πλαίσια του Προγράμματος προσφέρονται στους τουρίστες ποικίλες δραστηριότητες όπως ξεναγήσεις, εκδρομές σε γραφικά χωριά της ορεινής περιοχής, γευσιγνωσία κρασιού, παρασκευή χαλουμιού, πτηνοπαρατήρηση, καλαθοπλεκτική και ετοιμασία παραδοσιακών εδεσμάτων.

Είναι πεποίθηση της ΕΤΑΠ Λάρνακας ότι η Περιφέρεια προσφέρεται για διακοπές καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου και γι’ αυτό, με στοχευμένο προγραμματισμό σε ειδικές μορφές τουρισμού και σε συγκεκριμένες αγορές τουριστών που ταξιδεύουν σε μήνες χαμηλής αιχμής, εφαρμόζεται πλάνο σε συνεργασία με τους εμπλεκόμενους φορείς, αναφέρεται σε ανακοίνωση της τοπικής Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής.

Σχετικά νέα

X
Translate »