Εκπαίδευση

Διαγωνισμός για την ανάδειξη των 2 καλύτερων Startup ιδεών για το 1ο Συνέδριο Επιχειρηματικότητας και Νεοφυών Επιχειρήσεων

Ο Δήμος Λάρνακας, ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου, το Κέντρο Πληροφόρησης Europe Direct Δήμου Λάρνακας και το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Λάρνακας, διοργανώνουν σε συνεργασία με τη Πρεσβεία του Ισραήλ στην Κύπρο και το Διεθνές Επιμελητήριο Νέων Λάρνακας, το 1ο Συνέδριο για την Επιχειρηματικότητα και τις Νεοφυείς Επιχειρήσεις.  Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 7 Δεκεμβρίου 2017 από τις 9.30 π.μ. μέχρι τις 4.00 μ.μ. στον χώρο του Europe Direct Δήμου Λάρνακας και της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών (πρώην Οθωμανική Τράπεζα).

 Πρόκειται για ένα πολύ ενδιαφέρον Συνέδριο για όλα όσα πρέπει να γνωρίζει κάποιος πριν κάνει την ιδέα του πράξη, με Διεθνούς Φήμης Ομιλητές από το Ισραήλ, την χώρα που «αποκαλούν» ως Startup Nation.

 Επιπλέον, έχει ανοίξει ο διαγωνισμός στην ιστοσελίδα www.startuplarnaka.eu  για την ανάδειξη των 2 καλύτερων Startup ιδεών.

Αιτήσεις συμμετοχής στο διαγωνισμό θα πρέπει να υποβληθούν γραπτώς, στην ιστοσελίδα μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου 2017. Οι νικητές θα αναδειχθούν από Ειδική Επιτροπή  (startup pitch) κατά τη διεξαγωγή του Συνεδρίου.

Σχετικά νέα

X
Translate »