Τοπική Αυτοδιοίκηση

Δημ. Σύμβουλος Γιώργος Ανδρέου: Εδώ και χρόνια μοιράζονται οι προσφορές σε 3-4 οικογένειες

Θέμα με την παραχώρηση προσφορών των κυλικείων σε σχολεία της πόλης μας προκύπτει αφού για ακόμη μια χρονια παρατηρήθηκε αδικία ως προς τη διαδικασία κατοχύρωσης των προσφορών από το Συμβούλιο της Σχολικής Εφορίας Λάρνακας.

Ο Δημοτκός Σύμβουλος της ΕΔΕΚ Λάρνακας κ. Γιώργος Ανδρέου ο οποίος συμμετέχει στη Σχολική Εφορία, με ανάρτηση του προκαλεί εύλογα ερωτήματα για το καθεστώς με το οποίο κατοχυρώνοται οι προσφορές και τα βάζει με το σύστημα.

 

Διαβάστε πιο κάτω τη σχετική ανάρτηση του κ. Ανδρέου

Τα άδικα ουδέποτε ευλογούνται.

Τι γίνεται όμως όταν το άδικο ευλογείται και μάλιστα εις βάρος των εργαζόμενων και τίμιων βιοπαλαιστών;

Στο Συμβούλιο της Σχολικής Εφορίας Λάρνακας, για παραχώρηση των προσφορών όσον αφορά τα κυλικεία των σχολείων της Λάρνακας, τα πράγματα δεν ήταν και τόσο δίκαια.
Πως γίνεται να μοιράζονται οι προσφορές σε 3-4 ίδιες, εδώ και χρόνια οικογένειες και να μην έχουν δικαίωμα νέοι δικαιούχοι; 
Πως γίνεται ο νόμος να ευλογεί τις παρανομίες των δικαιούχων; Γιατί το καινούργιο ποτέ να μην έχει θέση σε μια κοινωνία που δήθεν παλεύει για την ανεργία;

Άδικο εκ μέρους μου και μάλιστα θα το παλέψω και θα είμαι ενάντια στην κάθε τέτοιου είδους αδικία, γιατί πάνω απ’όλα είμαι άνθρωπος, οικογενειάρχης και βιοπαλαιστής.

 

 

Σχετικά νέα

X
Translate »