Breaking News

Going out

Γουστάρεις dj?Γουστάρεις δε σκόρδιονς?Γουστάρεις και τα δύο?…Μοναδικό! Τα υπόλοιπα επί σκηνής

Είναι ίσως η πιο σταθερή μπάντα της Λάρνακας τα τελευταία 8 χρόνια.Μια πορεία μακριά από σταριλίκια και καβάλημα του καλαμιού.Το μοναδικό συγκρότημα της πόλης μας που ανεβάζει κάθε χρόνο διαφορετικά κόνσεπτς .

Στα 8 χρόνια πορείας τους πέρασαν από ροκ έντεχνα και λαικά ακούσματα και φέτος (αφού η αρχή έγινε το καλοκαίρι)επιχειρούν να δώσουν κάτι διαφορετικό που δεν έγινε ξανά στην πόλη μας.Ο συνδυασμός ήχου και εικόνας μαζί με την αναβάθμιση του προγράμματος σε πιο μοντέρνους ήχους τους κάνει ακόμα πιο μοναδικούς αφού μας δείχνουν ότι ψάχνονται δεν επαναπάυονται στην επιτυχία που έχουν και δουλεύουν ανάλογα ΚΑΙ με το τι ζητά το κοινό τους.Το φάσμα στη μουσική που καλύπτουν(ειδικά φέτος)μεγαλώνει ακόμα περισσότερο αφού το πρόγραμμα θα είναι εμπλουτισμένο σε πιο ποπ διασκευές και σε πιο ντανς ύφος για να δώσουν το στοιχείο του Club αλλά με live εμφανίσεις μιας και ο χώρος που διάλεξαν φέτος καλύπτει 100% της ανάγκες της μπάντας για να βγει εις πέρας το όλο πρότζεκτ.

Πάντα μας έδειχναν ότι έχουν μία δόση ‘τρέλλας’ απλά φέτος έρχονται να το…επιβεβαιώσουν!Μαζί τους φέτος θα έχουν κάτι διαφορετικό να παρουσιάσουν αφού η ‘τσάντα’ που κουβαλούν έχει μέσα αρκετές συνεργασίες. Αρχή λοιπόν μαζί τους κάνει ο Dj Αντώνης Ζωνιάς(Super Fm) μιας και θα είναι η βάση τους αφού ο Dj θα έχει βασικό ρόλο πριν, κατα την διάρκεια και μετά την παράσταση της μπάντας.Συνδυάζεται λοιπόν το club με την μουσική σκηνή και γίνεται μία μίξη για όλα τα γούστα.

 

Γουστάρεις dj?Γουστάρεις δε σκόρδιονς?Γουστάρεις και τα δύο?…Μοναδικό! Τα υπόλοιπα επί σκηνής μιας και οι συνεργασίες(κρατάμε και κανένα μυστικό)που θα έχουν φέτος είναι πέρα για πέρα φανταστικές και δεν καλύπτει μόνο την μουσική αλλά και….(είπαμε !κρατάμε και κανένα μυστικό) Ίσως το μεγαλύτερο μουσικοδιασκεδαστικό πρότζεκτ της πόλης αφού συνδυάζεται DJ, μπάντα, καλεσμένοι και κοινό.

Σίγουρα μαζί τους θα περάσουμε μοναδικές νύκτες και σίγουρα θα βλέπουμε διάφορα που δεν περιμένουμε. Ραντεβού λοιπόν στη πρεμιέρα στις 21 Οκτωβρίου στο Venue club!

Τηλέφωνα κρατήσεων 97641667

Σχετικά νέα

X
Translate »