Breaking News

Όμορφα της Πόλης

Βύρας: Συνάντησε του οδοκαθαριστές στις 01:30 τα ξημερώματα και τους ευχαρίστησε

Ο Ανδρέας Βύρας με την ανάληψη της Δημαρχίας δείχνει να έχει όρεξη για δουλειά και αναμφίβολα, παρά τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετώπισε το πρώτο 6μηνο λόγω του ότι παρέλαβε ένα λαβωμένο δημαρχείο από κάθε άποψη, με σκληρή δουλειά και αφοσίωση κατάφερε να βάλει αρκετά πράγματα στη θέση τους.

Απ’ όλα όσα έκανε όμως η ψεσινή του πράξη πραγματικά αξίζει συγχαρητηρίων. Μια ανάρτηση του στο facebook στις 2:00 τα ξημερώματα όπου εξέφρασε το σεβασμό του για το λειτούργημα των οδοκαθαριστών του Δήμου μας έκανε να επικοινωνήσουμε μαζί του για να μάθουμε περισσότερα.

Προς έκπληξη μας ο κ. Βύρας μας ανέφερε ότι είχει συνάντηση με τους οδοκαθαριστές του Δήμου στην οποία παρών ήταν και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γιώργος Ανδρέου. Η συνάντηση είχε σκοπό να ενημερώσει τους οδοκαθαριστές για τις υποχρεώσεις τους και συζήτησαν τρόπους για να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο η εξυπηρέτηση του κοινού.

Σε ερώτηση μας γιατί τέτοια ώρα, ο δήμαρχος μας είπε χαρακτηριστικά…μόνο τέτοια ώρα μπορούσαμε αφού είναι η ώρα που ξεκινούν την εργασία τους.

Στον προσωπικό του λογαριασμό ο κ. Βύρας έδειξε το σεβασμό του στους υπαλλήλους του Δήμου αναρτώντας:

#ΤΩΡΑ: Είναι πολλοί αυτοί που θεωρούν το δικό τους επάγγελμα, λειτούργημα. Λίγα είναι όμως τα επαγγέλματα που να είναι πραγματικά τέτοια.

Με απολυτο σεβασμό και ευγνωμοσύνη στους ανθρώπους που φροντιζουν να είναι καθαρή η πόλη μας σε πραγματικα δύσκολες συνθήκες.

Και μια παρότρυνση να προσπαθούμε για το καλύτερο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους εμάς, για το λειτούργημα που επιτελείτε.

Σχετικά νέα

X
Translate »