Έχουμε θέμα

Βάλτος το συντριβάνι στην Πλατεία Ευρώπης

Αναγνώστη της σελίδα επικοινώνησε μαζί μας πριν 1 εβδομάδα θέλοντας να εκφράσει το παράπονο του για την πολύ κακή κατάσταση που είχε περιέλθει το συντριβάνι στην Πλατεία Ευρώπης. Η φωτογραφία που μας απέστειλε ο φίλος αποτύπωνε απλά την τραγικότητα της κατάστασης.

Η σελίδα μας λειτουργώντας πάντοτε σε πλαίσια δεοντολογίας πριν βγάλει το θέμα επικοινώνησε με την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου, προκειμένου να ενημερώσει τους αρμόδιους λειτουργούς και να προχωρήσει η διαδικασία καθαριότητας. Όντως, μετά από 2-3 μέρες συνεργείο μετέβηκε και ”καθάρισε” το συντριβάνι. Αν και οι ακαθαρσίες που επέπλεαν στην επιφάνεια του νερού καθαρίστηκαν δυστυχώς όμως το αποτέλεσμα δεν άλλαξε σε μεγάλο βαθμό, αφού το νερό έμεινε όπως ήταν με αποτέλεσμα η άσχημη εικόνα σε μια πολυσυχναστη πλατεία να υφίσταται.

Η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά, λέει και η γνωστή Λαϊκή ρήση και καλό είναι το συντριβάνι να καθαριστεί όσο πιο γρήγορα γίνεται γιατί αυτή η εικόνα δεν τιμά κανέναν μας και είναι ντροπή να μην μπορούμε να κρατάμε σε καλή κατάσταση ένα συντριβάνι.

DSC09840 (Small) DSC09839 (Small) DSC09838 (Small)

Η σελίδα μας ασκεί καλόπιστη κριτική με σκοπό να συμβάλει στην προώθηση και επίλυση των διάφορων προβλημάτων της πόλης μας.

Σχετικά νέα

X
Translate »