Επιχειρήσεις

Α. Βύρας: Σημαντική η λειτουργία της RCB Bank στην πόλη μας και την καλωσορίζουμε

Ένας από τους μεγαλύτερους και σημαντικότερους τραπεζικούς οργανισμούς του τόπου, ξεκίνησε τη λειτουργία του στην πόλη μας. Η RCB Βank με χθεσινή της ανακοίνωση ενημέρωσε το κοινό για την έναρξη των εργασιών της στην πόλη μας με το 8ο υποκατάστημα της.

Πρόκειται για μια θετική εξέλιξη καθώς η RCB Bank έρχεται να τονώσει την τοπική επιχειρηματικότητα και να συμβάλει με το δικό της τρόπο για νέες επενδύσεις στην πόλη μας.

Στα πλαίσια αυτά το City of Larnaka.com επικοινώνησε με το Δήμαρχο Λάρνακας κ. Ανδρέα Βύρα, για να μας δώσει τη δική του άποψη σε σχέση με την κάθοδο της RCB Bank στην πόλη μας.

Ο κ. Βύρας ανέφερε: Αναμφίβολα η κάθοδος τέτοιων μεγάλων τραπεζικών οργανισμών όπως η RCB Bank είναι ευπρόσδεκτες καθώς μέσω αυτών μπορεί και η πόλη μας να βασιστεί στην ανάπτυξη της. Πρόκειται για έναν τεράστιο οργανισμό, με έντονη κοινωνική δραστηριότητα στην τοπική κοινωνία του τόπου, ο οποίος παρέχει υψηλού επιπέδου τραπεζικές υπηρεσίες, κάτι που έχουμε ανάγκη ως πόλη ειδικά αυτή την περίοδο που ξένοι επενδυτές δραστηριοποιούνται στην πόλη μας, αλλά και για αυτούς που σκέφτονται να επενδύσουν σε αυτήν.

Ως Δήμος, καλωσορίζουμε την RCB Bank της ευχόμαστε κάθε επιτυχία, θα είμαστε δίπλα της σε ότι χρειαστεί (στα πλαίσια των δυνατοτήτων μας) και ελπίζουμε να έχουμε μια εποικοδομητική συνεργασία σε πολλούς και διάφορους τομείς.

 

Η έναρξη λειτουργίας του καταστήματος στην Λάρνακα ανεβάζει τον συνολικό αριθμό καταστημάτων που η RCB διατηρεί στην Κύπρο σε οκτώ. Σημειώνεται ότι όλα τα καταστήματα της RCB Bank είναι ανοικτά από τις 9 το πρωί μέχρι και τις 5 το απόγευμα.

Κατάστημα Λάρνακας: Λεωφ. Γιάννου Κρανιδιώτη 2, 6045 Λάρνακα.

Επιμέλεια
Νίκη Μιχαήλ
(Δημοσιογράφος)

Σχετικά νέα

X
Translate »