Breaking News

Αναπτυξιακά Έργα

Αυτό είναι το κτίριο που θα ανεγερθεί στη θέση του πρώην ”Κίτιον” (pic-vid)

Μπορεί εδώ και 5 χρόνια να προκαλούσε κάπως την οργή του κοσμου με την εικόνα εγκατάλειψης που παρουσιάζε στο κέντρο της πόλης μας. Τα σχόλια σε κάθε ανάρτηση που γινόταν για το ακίνητο πάντοτε επιθετικά και όλοι ζητούσαν να βρεθεί λύση σε αυτή την εικόνα που αντίκρυζαν καθημερινά.

Tην ενημέρωση χορηγεί η υπηρεσία Λάρνακα e-Business

Το ξενοδοχείο σταμάτησε τη λειτουργία του πριν από περίπου 5 χρόνια και έκτοτε, λόγω και της οικονομικής κρίσης δεν υπήρχαν επενδυτές να το αγοράσουν με αποτέλεσμα να εγκαταληφθεί και να αφεθεί στο χρόνο. Το τέλος εποχής για το εγκτελειμένο κτίριο ήρθε να δώσει η Quality Group στις 23/12/2016 όταν μέσω ενός μεγάλου πανό που τοποθετήθηκε στο κτίριο, έστελνε ευχές στο κοινό της πόλης και στην ουσία ανακοίνωνε την αγορά του ακινήτου.

 

 

To νέο κτίριο που αλλάζει την όψη της περιοχής και αναβαθμίζει το κέντρο

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Quality Group το νέος κτίριο που θα ανεγερθεί θα είναι πολυτελές διαμερίσματα και το ύψος θα ξεπερνά τους 20 ορόφους και θα παρέχει όλες τις ανέσεις στους ιδιοκτήτες των διαμερισμάτων.

Ήδη οι πρώτες εικόνες έκαναν την εμφάνιση τους και αν κρίνουμε απ’ αυτές τότε σίγουρα πρόκειται για κάτι διαφορετικό στην πόλη μας, τόσο από πλευράς αρχιτεκτονικής όσο και από πλευράς μεγέθους.

 

 

Σχετικά νέα

X
Translate »