Αθλητικά Νέα

Ανόρθωση: Φιλική ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (video)

Την ήττα με 2-0 γνώρισε από τον ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα η Ανόρθωση. Ο Δικέφαλος, κατάφερε στα φετινά του αποκαλυπτήρια να σκοράρει δύο φορές στο πρώτο τέταρτο με ένα πανέμορφο γκολ του Κάμπος και ένα αυτογκόλ του Μπανταλόφσκι μετά από αντεπίθεση των γηπεδούχων.

Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις:



«ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ» ΜΕ ΓΚΟΛΑΡΑ ΑΠΟ ΚΑΜΠΟΣ

Πέρσι ο Κάμπος είχε σκοράρει στο πρώτο επίσημο ματς (με τον Άγιαξ στο Αμστερνταμ) της χρονιάς, φέτος σκόραρε στο πρώτο, έστω κι ανεπίσημο, ματς στην Τούμπα!

Με τη βολίδα του Αγκολέζου μέσου πριν καν συμπληρωθούν 10’ λεπτά στο φιλικό, ο «Δικέφαλος» μπήκε μπροστά στο σκορ (1-0) και ο Τζάλμα έδειξε με το… καλησπέρα αποφασισμένος να πουλήσει ακριβά το τομάρι του τη φετινή χρονιά.

Στο 16’ το αυτογκόλ του Μπανταλόφσκι, στην προσπάθεια του Πρίγιοβιτς, έβαλε τους ασπρόμαυρους μπροστά με 2-0, με τις δύο ομάδες να… επιστρέφουν στο γήπεδο κάπου γύρω στο 30ο λεπτό. Μέσα σε τέσσερα λεπτά, ΠΑΟΚ και Ανόρθωση, δημιούργησαν τέσσερις ευκαιρίες για γκολ κι αυτό γιατί η κυπριακή ομάδα βρήκε χώρους και τρόπους για να πατήσει στην άμυνα του «Δικεφάλου».

Ο Λέο Μάτος πρόλαβε τον Καρλίτος (32’), ο Δημήτρης Πέλκας σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Χαρούς (33’), ο Παλάνκα (35’) απείλησε με την απευθείας εκτέλεση φάουλ την εστία του Ρέι και ο Ρόμπερτ Μακ (36’) με σουτ στην κίνηση άγγιξε το 3-0.

ΛΙΓΕΣ ΦΑΣΕΙΣ, ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΝΕΥΡΑ

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με δοκάρι για την Ανόρθωση, στην προβολή της μπάλας από τον Ντόριαν Λεβέκ (50’) πάνω στην προσπάθεια να σταματήσει τον Καμαρά. Ο Γάλλος αμυντικός ήταν αυτός που δημιούργησε την πρώτη καλή φάση για τον ΠΑΟΚ στο 54’, αλλά το τελείωμα του δεν ήταν καλό, με το Μάκ στο 59’ να φτάνει εκ νέου κοντά στο γκολ, ωστόσο ο Χαρούς του είπε «όχι».

Από το 60’ και μετά, οι δύο προπονητές προχώρησαν σε αλλαγές, ο Στανόγεβιτς είδε την ομάδα του και στο «4-2-3-1» περνώντας στο γήπεδο τους Μπίσεσβαρ, Ενρίκε, Ουάρντα και Τσίμιροτ.

Με πολλά νεύρα και άνευ λόγου αψιμαχίες και αντεγκλήσεις φτάσαμε στο τέλος του φιλικού χωρίς τίποτα να αλλάξει, καθώς στο 84’ ο Πρίγιοβιτς, με σουτ στην κίνηση και σουτ, υποχρέωσε τον Χαρούς σε μια εντυπωσιακή απόκρουση.

Αναλυτικά οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ: Ρέι, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Λεβέκ, Κάνιας, Σάκχοφ, Πέλκας, Κάμπος, Μακ, Πρίγιοβιτς

Ανόρθωση: Αρούς, Μπανταλόφσκι, Σίλντενφελντ, Αρτυματάς, Πράνιτς, Βίκτορ, Σιβού, Ράγιος, Παλάνκα, Καρλίτος, Καμαρά

Σχετικά νέα

X
Translate »