Αθλητικά Νέα

Ανακοίνωση Ερμή για επιστροφή Παναγιώτου

Η ανακοίνωση του Ερμή μετά την επιστροφή του Νίκου Παναγιώτου στον πάγκο της ομάδας και το μήνυμα του ίδιου του προπονητή. 

Παραθέτουμε αυτούσια τη δήλωση του Κού. Παναγιώτου σχετικά με την επιστροφή του στην ομάδα μας:

«Καταρχάς τα συναισθήματά μου είναι ανάμεικτα. Μπορεί να έφυγα με «περίεργο» τρόπο πριν περίπου ένα χρόνο από την ομάδα αλλά με αυτό το σωματείο δέθηκα συναισθηματικά. Οι μεγαλύτερες μου επιτυχίες ως προπονητής προήλθαν στο διάστημα που εργάστηκα στον Ερμή Αραδίππου και εάν θυμάστε πολύ καλά όλη η ποδοσφαιρική Κύπρος μιλούσε με τα καλύτερα λόγια για το σύνολο που φτιάξαμε όλοι μαζί.

Ακολούθως δεν αποχώρησα με ανορθόδοξο τρόπο αλλά στην ζωή μας και κυρίως στην ζωή του ποδοσφαίρου κανείς δεν μπορεί να προδικάσει τίποτα με σιγουριά. Όταν δουλεύουμε όλοι κάνουν λάθη, σε ένα διαζύγιο φταίνε συνήθως και οι δύο πλευρές.

Με καθαρότερο μυαλό και με εποικοδομητική συζήτηση όλα φτιάχνονται και διορθώνονται. Κάποια στιγμή ήθελα να επιστρέψω στον Ερμή για να συνεχίσουμε κάποια πράγματα που έμειναν στην μέση. Είμαι απόλυτα ειλικρινής.

Αυτή η επιστροφή ήρθε πολύ νωρίτερα από ότι υπολόγιζα και όλα έγιναν ξαφνικά όπως την στιγμή της πρώτης αποχώρησης μου. Φαίνεται ήταν θέλημα Θεού να επιστρέψω την δεδομένη στιγμή.

Όλοι γνωρίζετε πόσο απρόβλεπτος άνθρωπος είναι ο πρόεδρος του σωματείου Λούκας Φανιέρος ο οποίος όμως δίνει τα πάντα για αυτή την ομάδα! Από την πρώτη στιγμή που είχαμε εκ νέου συζήτηση, τα βρήκαμε και πήρα την απόφαση να επιστρέψω στον Ερμή Αραδίππου. Νιώθω τέλεια, ωραία και είμαι ορεξάτος για δουλειά όπως είμαι πάντα.

Η ομάδα δεν βρίσκεται στα καλύτερά της, μάζεψε μέχρι τώρα πέντε βαθμούς και βρίσκεται στην κάτω ζώνη. Ήρθαμε εδώ για να αλλάξουμε την κατάσταση.

Θαύματα δεν γίνονται στο ποδόσφαιρο. Αλλά θα το δείτε και εσείς ότι παιχνίδι με παιχνίδι η ομάδα θα γίνεται καλύτερη και θα πάρουμε στο τέλος τους βαθμούς που θέλουμε για να υλοποιήσουμε τους στόχους μας.

Ήδη μόλις ακούστηκε το όνομά μου για επιστροφή στον Ερμή, πολλοί φίλοι της ομάδας και μη μου έστειλαν μηνύματα. Είχα μία μοναδική σχέση με όλους στην ομάδα αλλά και με τον κόσμο. Θέλω να στείλω και σε αυτούς το μήνυμα: Υπομονή, έλατε γήπεδο να μας στηρίξετε και θα ανεβάσουμε τον Ερμή εκεί που τον… αφήσαμε».

Σχετικά νέα

X
Translate »