Breaking News

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Ανακοίνωση Δήμου Λάρνακας για καταπολέμηση κουνουπιών

Ο Δήμος Λάρνακας ενημερώνει τους Δημότες ότι συνεχίζονται οι συστηματικοί ψεκασμοί για καταπολέμηση των κουνουπιών σε όλη την πόλη. Οι έλεγχοι και οι ψεκασμοί διεξάγονται από συνεργεία της Υγειονομικής Υπηρεσίας του Δήμου Λάρνακας και έχουν στόχο τη μείωση του αριθμού των κουνουπιών, ώστε να προστατευτεί η Δημόσια Υγεία και να μην προκαλείται οχληρία στους Δημότες και στους Επισκέπτες.

Οι καιρικές συνθήκες είναι ευνοϊκές για τον πολλαπλασιασμό των κουνουπιών, γι αυτό και ο Δήμος Λάρνακας καλεί το Κοινό όπως λαμβάνει και τα δικά του μέτρα, για πρόληψη της εκκόλαψής τους, με την αποφυγή της ύπαρξης στάσιμων νερών στα υποστατικά τους. Ιδιαίτερα να μην τοποθετούν δοχεία, βαρέλια, παλιά ντεπόζιτα με νερό στα υποστατικά τους, στα οποία μπορούν να εκκολαφθούν και να αναπτυχθούν μεγάλοι αριθμοί κουνουπιών.

Για οποιαδήποτε παράπονα σχετικά με τα κουνούπια, ο Δήμος Λάρνακας καλεί το Κοινό να ενημερώνει στο Γραφείο Παραπόνων του Δήμου, στο τηλέφωνο 24816530 ή στο Γραφείο της Υγειονομικής Υπηρεσίας, στα τηλέφωνα 24816557 και 24816583.

Σχετικά νέα

X
Translate »