Αθλητικά Νέα

Ακόμη μια χρονιά αήττητος στην Λεμεσό ο Ερμής

Απόλλωνας και Ερμής κόλλησαν στο μηδέν, αποτέλεσμα που αφήνει δυσαρεστημένο το συγκρότημα του Πέδρο Εμανουέλ. Οι γαλάζιοι σε γενικές γραμμές ήταν καλύτεροι, στο δεύτερο ημίχρονο προσπάθησαν πάρα πολύ, όμως, δεν κατάφεραν να βρουν το στόχο. Δοκάρι για τους γηπεδούχους με τον Ντα Σίλβα και κόκκινη του Σακέτι. Σε παθητικό ρόλο ο Ερμής σε όλη τη διάρκεια του παιγνιδιού.  Τεράστια απόκρουση στο 90+3’ από τον πολυτιμότερο του αγώνα, Παναγόπουλο.

Κακός ρυθμός
Μέτρια ως κακό ήταν το πρώτο ημίχρονο στο Τσίρειο. Οι δυο ομάδες άργησαν αρκετά να μπουν στο ρυθμό του αγώνα. Στο πρώτο μισάωρο, ο Απόλλωνας είχε ανούσια υπεροχή και δεν μπόρεσε να φτάσει εύκολα στην εστία του Παναγόπουλου. Μόλις μια ευκαιρία δημιούργησαν οι γαλάζιοι και αυτή ήταν κλασική. Ο Πίττας έφυγε πίσω από την άμυνα του Ερμή αλλά νικήθηκε στο τετ α τετ από τον Ελλαδίτη τερματοφύλακα.

Οι φτεροπόδαροι ανέβηκαν και από το 30’ μέχρι το τέλος του ημιχρόνου ισοζύγισαν τον αγώνα. Μάλιστα έχασαν δυο ευκαιρίες με εκείνη του Μαγέλε να χαρακτηρίζεται κλασική. Ο Βάλε και στις δυο περιπτώσεις ανταποκρίθηκε σωστά και αποσόβησε τον κίνδυνο.

Προσπάθησε, αλλά…
Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν αλλά στάθηκαν άτυχοι. Έλεγξαν εξ ολοκλήρου τον αγώνα, δημιούργησαν αρκετές και καλές ευκαιρίες, όμως, ο Παναγόπουλος και μια φορά το δοκάρι στέρησαν το πολυπόθητο τέρμα στην ομάδα του Πέδρο Εμανουέλ.

Τα δεδομένα δυσκόλεψαν ακόμα περισσότερο στο 84’ όταν ο Σακέτι αποβλήθηκε. Ο Ερμής δεν εκμεταλλεύτηκε το γεγονός και παρά να επιτεθεί προτίμησε να κρατήσει το μηδέν και το βαθμό.

Οι γαλάζιοι πλησίασαν μια ανάσα από το τέρμα στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, αλλά ο Παναγόπουλος φώναξε για ακόμα μια φορά «όχι».

 

Δείτε τις φάσεις του αγώνα

 

Δημιουργεί παράδοση ο Ερμής

Ο Ερμής έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας από το Τσίρειο και πάει να δημιουργήσει παράδοση απέναντι στον Απόλλωνα. Αυτό είναι το τρίτο διαδοχικό παιγνίδι που οι φτεροπόδαροι παραμένουν αήττητοι απέναντι στους γαλάζιους. –

Πηγή: www.sigmalive.com
sigmalive

Σχετικά νέα

X
Translate »