ΑΕΚ

ΑΕΚ: Για το πρώτο βήμα στην Τσεχία

Δύσκολη εκτός έδρας αποστολή απόψε για την ΑΕΚ Λάρνακας, η οποία αντιμετωπίζει τη Βικτόρια Πλζεν Τσεχίας και έχει ως στόχο να εξασφαλίσει ένα αποτέλεσμα που θα της επιτρέπει να διεκδικήσει την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ στον επαναληπτικό που θα γίνει στη έδρα της.

Ο αποψινός αγώνας θα αρχίσει στις 21:15 και θα μετοδοθεί τηλεοπτικά από το κανάλι Cytavision Sports 2.

H AEK συμμετείχε μια φορά στην ιστορία της στους ομίλους του Europa League, το 2011 και φέτος θέλει να επαναλάβει αυτή την επιτυχία.

Η προετοιμασία της ΑΕΚ για τον  αγώνα με τη Βικτόρια ολοκληρώθηκε χθες βράδυ με προπόνηση στο Στάδιο που θα διεξαχθεί η αποψινή αναμέτρηση. Στην αποστολή στην Τσεχία βρίσκονται οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές:

Juan Pablo, Aντώνης Γιωργαλλίδης, Ιωακείμ Τούμπας, Radovan Pankov, Joan Truyols, David Catala, Μάριος Αντωνιάδης, Ivan Trickovski, Nacho Cases, Daniel Mojsov, Jorge Larena, Νέστωρας Mυτίδης, Vincent Laban, Ander Murillo, Acoran Reyes, Joan Τomas, Vladimir Boljevic, Oνησίφορος Ρουσιάς, Hector Hevel, Tete.

Τον αγώνα θα διαιτητεύσει ο Σλοβένος Matej Jug με βοηθούς τους συμπατριώτες του Matej Žunič και Manuel Vidali και τέταρτο διαιτητή τον Nejc Kajtazović.

Σχετικά νέα

X
Translate »