ΑΕΚ

ΑΕΚ: Απέναντι στην ομάδα με τον πιο διάσημο πάγκο του κόσμου

Η Βικτόρια Πλζεν είναι η αντίπαλος της ΑΕΚ στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ με τον πρώτο αγώνα στην Τσεχία στις 17 Αυγούστου και τον επαναληπτικό μια βδομάδα αργότερα στην Κύπρο.

Οι Τσέχοι έγιναν πασίγνωστοι προ ημερών όταν εγκαινίασαν τους πάγκους του γηπέδου τους, οι οποίοι έχουν σχηματισμό μπύρας και έγιναν viral.

Δείτε το ρεπορτάζ

Στις ημέρες μας, ο τομέας του marketing έχει αποκτήσει πρωταγωνιστικό ρόλο στο χώρο του ποδοσφαίρου. Απόδειξη, η πρωτότυπη ιδέα της διοίκησης της Βικτόρια Πλζεν, η οποία αποφάσισε να μετατρέψει τους πάγκους του γηπέδου σε… κουτάκια από μπύρα.

Αφορμή στάθηκε η χορηγική συμφωνία με την μεγάλη τσεχική ζυθοποιία “Gambrinus”. Μάλιστα, την Πέμπτη (27/07) έγιναν και τα εγκαίνια των καινούργιων πάγκων, με τους ιθύνοντες την ομάδα να κόβουν την καθιερωμένη κόκκινη κορδέλα.

“Δεν πρόκειται για μία κοινότυπη ιδέα και είμαι πολύ χαρούμενος που ήδη έχει προκαλέσει θετικά σχόλια. Πρόκειται για κάτι μοναδικό και τολμώ να πω πως δεν υπάρχει άλλος σύλλογος στον κόσμο που να έχει προχωρήσει σε κάτι τέτοιο”, δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής της Βικτόρια Πλζεν, Άντολφ Σάντεκ.

Δείτε τις PHOTOS:

Σχετικά νέα

X
Translate »