Breaking News

Αθλητικά Νέα

Έχει ματσάρα στο «Αμμόχωστος»!

Με μια σπουδαία αναμέτρηση ολοκληρώνεται η 8ηαγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας.

Η Νέα Σαλαμίνα φιλοξενεί στις 19:00 (Cytavision Sports 1) τον ΑΠΟΕΛ σε ένα ματς που αναμένεται να προσφέρει συγκινήσεις.

Η τεράστια πρόκληση των «ερυθρολεύκων»

Η Νέα Σαλαμίνα διανύει εξαιρετική περίοδο με τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία στα τελευταία πέντε παιχνίδια που έδωσε στο πρωτάθλημα. Το συγκρότημα του Γιαν Ντε Γιόνκε προέρχεται από σπουδαίο «διπλό» επί της ΑΕΚ και θέλει να συνεχίσει σε υψηλές πτήσεις. Για το σημερινό παιχνίδι δεν υπολογίζονται οι Τσίνα και Σκοπελίτης που συμπλήρωσαν απαγορευτικό αριθμό καρτών. Γρκάιμς και Μπεμπά θα είναι πιθανότατα οι αντικαταστάτες τους, με τους υπόλοιπους εννέα να παραμένουν στο αρχικό σχήμα.

Σημαντική κρίνεται και η παρουσία του κόσμου. Με νίκη η Νέα Σαλαμίνα επιστρέφει στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα και δίνει συνέχεια στη φετινή της πολύ καλή παρουσία.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Στέινμπορς, Άντιτς και Γκράιμς στα δύο άκρα με τους Ζάρκοβιτς και Τσιγγουίνι στο κέντρο της άμυνας. Στον άξονα θα αγωνιστεί ο Μπεμπά με τον Κούσουλο και τον Τζιούρτσουριτς πιο μπροστά. Παύλου και Ατόρνο στα «φτερά» της επίθεσης με τον Μακρίεφ στην κορυφή.

Η πιθανή ενδεκάδα:

Να δώσει συνέχεια στο σερί

Ο ΑΠΟΕΛ απέκτησε συγκάτοικο στην κορυφή της βαθμολογίας μετά την χθεσινή νίκη της ΑΕΚ. Το συγκρότημα του Τιμούρ Κετσπάγια προέρχεται από τέσσερις σερί νίκες στο πρωτάθλημα, χωρίς να δεχθεί μάλιστα γκολ. Μοναδικό ζητούμενο είναι να φύγει σήμερα με το «διπλό». Εντυπωσιακοί οι αριθμοί της επίθεσης αλλά και της άμυνας.

Ο Γεωργιανός κόουτς προβληματίζεται για τις απουσίες που έχουν προκύψει αλλά έχει επαναλάβει αρκετές φορές πως έχει εμπιστοσύνη σε όλο το ρόστερ. Εκτός αποστολής έμειναν οι Μακρίδης, Σέρτζιο, Αμορίν, Αλεξάνδρου, Πιέρος και Πάρντο.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Βάτερμαν με τον Αστίθ να είναι παρτενέρ του Καρλάο στο κέντρο της άμυνας. Ο Αρτυματάς θα πάρει θέση στο δεξί άκρο με τον Αντωνιάδη να είναι στο αριστερό. Στη μεσαία γραμμή τώρα Μοραίς και Βινίσιους θεωρούνται σίγουροι. Είτε θα δούμε τον Στίλιτς σε ελεύθερο ρόλο, είτε τον Ντε Βινσέντι. Σίγουρος για τα «φτερά» της επίθεσης είναι ο Εφραίμ και ο Καβενάγκι στην κορυφή. Χαραλαμπίδης και Βάντερ διεκδικούν επίσης θέση στο αρχικό σχήμα, ανάλογα με το πλάνο που θα επιλέξει ο Κετσπάγια.

Πιθανή ενδεκάδα:

Πηγή: Themasports.com.cy

Σχετικά νέα

X
Translate »