Breaking News

Αθλητικά Νέα

Έτσι θα πάρετε την κάρτα φιλάθλου – Πληροφορίες

Με την πολυαναμενόμενη κάρτα φιλάθλου θα διεξαχθεί το φετινό πρωτάθλημα Cyta Α Κατηγορίας που αρχίζει στις 25 -26 Αυγούστου 2018. Στις 26 Ιουλίου θα τεθεί σε ισχύ το μητρώο φιλάθλου το οποίο θα στηρίζει τη νέα προσπάθεια.

Ο πρόεδρος του ΚΟΑ Κλεάνθης Γεωργιάδης ανέφερε στην Offsitecy,ότι ήδη προκηρύχθηκε διαγωνισμός για την Εταιρεία που θα αναλάβει το μητρώο φιλάθλου και τέθηκαν οι βασικές ημερομηνίες:

  • Στις 23 Ιουλίου θα γίνει η παρουσίαση του συστήματος,
  • στις 25 Ιουλίου ορίστηκε ως ημερομηνία που το μητρώο φιλάθλων θα «δοκιμαστεί» στη Λεμεσό.
  • Εάν όλα πάνε καλά στις 26 Ιουλίου το μητρώο θα τεθεί σε λειτουργία και ο κάθε φίλαθλος θα μπορεί να ενσωματωθεί στο μητρώο.

Έτσι βγαίνει η κάρτα
Οι φίλαθλοι μπορούν να εξασφαλίσουν την κάρτα με δυο τρόπους:

  • Μέσω Διαδικτύου αφού συνδεθούν οι ενδιαφερόμενοι με το σύστημα του ΚΟΑ  καταβάλλοντας το αντίτιμο του ενός ευρώ. Από οποιοδήποτε Στάδιο που θα τελούνται αγώνες Α Κατηγορίας αλλά με αντίτιμο 3 ευρώ επιδεικνύοντας όμως την ταυτότητά τους. Τα ποσά θα πηγαίνουν στην κρατική Αρχή.
  • ​​Στην κάρτα θα αναγράφεται ο αριθμός μητρώου, το ονοματεπώνυμο και η ημερομηνία λήξης της κάρτας. Σημειώνεται ότι ο αριθμός μητρώου είναι μοναδικός για τον καθένα και μπορεί να σταλεί στο κινητό τηλέφωνο του κάθε φιλάθλου.
  • Σημειώνεται ότι απαραίτητη προϋπόθεση για την αγορά εισιτηρίου είναι η επίδειξη του αριθμού μητρώου.

Σε μια άλλη εξέλιξη, ο πρόεδρος του ΚΟΑ ανέφερε ότι  γίνονται ενέργειες για την τοποθέτηση καμερών παρακολούθησης  σε όλα τα Στάδια Α΄’ Κατηγορίας.

Πηγή: offsite

Σχετικά νέα

X
Translate »