Going out

Έρχεται το 4o Φεστιβάλ Παραμυθιού στη Λάρνακα

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Λάρνακας προσκαλεί όλους τους μικρούς της φίλους στo 4o Φεστιβάλ Παραμυθιού που διοργανώνει το Κέντρο Λόγου και Τεχνών Τεχνοδρόμιο.

Η εκδήλωση θα γίνει το Σάββατο, 11 Νοεμβρίου  στο Παιδικό Τμήμα «Χριστίνα Α. Αποστόλου», της Δημοτικής Βιβλιοθήκης ως ακολούθως:

10:00 π.μ

«Η ΚΥΡΑ ΤΟΥ ΚΑΤΩ ΚΟΣΜΟΥ: Ένα παραμύθι για την ελπίδα την θέληση και την αξία της ζωής»

Ο Ήρωας του παραμυθιού έρχεται αντιμέτωπος με γίγαντες και θεριά, με τον λόγο της κυράς του κάτω κόσμου και με τον δράκοντα που φυλάει την αιώνια ελιά.  Η φλογερή αγάπη  της κόρης με τα μαργαριταρένια δάκρυα και τα ροδοπέταλα στα μάγουλα αλλά και η δυνατή φιλία του γοργόφτερου αετού δίνουν πραγματική αξία στο ταξίδι του. 

Αφήγηση: Γιώργος Ευγενικός,

Μουσική – Αφήγηση: Ειρήνη Νικολακοπούλου.

Διάρκεια: 60′. Για παιδιά 5 ετών και άνω

11:30 π.μ 

ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ ΞΕΚΙΝΑ : Ελληνική Μυθολογία και Μουσικοκινητική

Τα παιδιά γίνονται οι σύντροφοι στο ταξίδι του Οδυσσέα. Μαζί του θα ταξιδέψουν, θα παίξουν, θα χορέψουν, και θα τραγουδήσουν για να φτάσουν μετά από πολλές περιπέτειες στην Ιθάκη. Σε αυτό το ταξίδι μαζί τους είναι και η μουσική. Τα παιδιά γνωρίζουν τα μουσικά όργανα και παράλληλα εξερευνούν τη μελωδία και το ρυθμό στο σώμα και τη φωνή τους μέσα από μουσικοκινητικά παιχνίδια που γίνονται ένα με την ιστορία.

Σχεδιασμός- υλοποίηση: Ειρήνη Νικολακοπούλου

Μουσικοί βοηθοί: Βιολί, κιθάρα, μικρά κρουστά και πνευστά όργανα

Διάρκεια: 60′. Για παιδιά από 2½ έως 4 ετών

 

Η είσοδος είναι ελεύθερηΑπαραίτητη  η κράτηση θέσεων στο τηλ.  24654185 μέχρι εξαντλήσεως των θέσεων.

Σχετικά νέα

X
Translate »