Going out

Έρχεται το 2ο Φεστιβάλ Οφτού Κλέφτικου στο Μενεού

Το Σωματείο του Αστέρα Μενεού  διοργανώνει και φέτος το Φεστιβάλ Οφτού Κλέφτικου, την Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017 και ώρα 8 μ.μ., στο γήπεδο του Δημοτικού Σχολείου Μενεού.

Μετά την εξαιρετική επιτυχία που σημείωσε το 1ο Φεστιβάλ Οφτού Κλέφτικου πέρσι, το Συμβούλιο του Αστέρα Μενεού  με το πλούσιο πρόγραμμα που θα έχει φέτος, αναμένει την κάθοδο πέραν των 2000 επισκεπτών.

Παρουσιαστής της βραδιάς θα είναι και φέτος ο Λούης Πατσαλίδης ενώ το καλλιτεχνικό πρόγραμμα πλαισιώνουν ο Εύρος Αντωνίου, η Μικαέλλα Χατζηεφραίμ και χορευτικό συγκρότημα.

Στο χώρο του Φεστιβάλ θα γίνεται  παρασκευή σουτζούκου, χαλουμιών, ζύμωμα και φούρνισμα ψωμιού σε παραδοσιακό φούρνο καθώς και κατασκευή διαφόρων χειροποίητων παραδοσιακών (ταπατζιές, ματσουτζιές, σαρκές, ταλάρκα, πανέρκα, φρουκάλια κλπ). Επίσης θα γίνει επί τόπου άναμμα και φούρνισμα του παραδοσιακού Οφτού Κλέφτικου.

Το Φεστιβάλ τελεί φέτος υπό την αιγίδα του εξοχότατου Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη.

Η είσοδος θα είναι €13 (στην τιμή περιλαμβάνεται παραδοσιακό οφτό κλέφτικο, πατάτες, τταβάς, πουργούρι, οφτό αυγό, σαλάτα, γιαούρτι και φρούτο).

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όσους θέλουν απλά να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα χωρίς φαγητό.

 

Σχετικά νέα

X
Translate »