Breaking News

Αθλητικά Νέα

Έρχεται το Νοέμβριο ο πρώτος Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας

Ο Δήμος Λάρνακας και οι Events Specialists διοργανώνουν στις 19 Νοεμβρίου 2017, στα πρότυπα των μεγάλων Διεθνών Μαραθωνίων, τον «1ο Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας». Η Συμφωνία συνεργασίας υπογράφθηκε την Τρίτη 8 Αυγούστου 2017, στα Γραφεία του Δήμου Λάρνακας.
Ο Μαραθώνιος είναι το αγώνισμα με τους περισσότερους συμμετέχοντες παγκοσμίως και έχει στόχο την προώθηση του αθλητισμού σαν κοινωνικό αγαθό και αποτελεί ένα δυναμικό και χρήσιμο πεδίο ανταλλαγής πληροφοριών και τεχνογνωσίας προς όφελος των Αθλητών, των Σωματείων, αλλά και των αθλούμενων πολιτών κάθε ηλικίας.

 


Με μια διαδρομή που χαρακτηρίζεται από ιδιαίτερη φυσική ομορφιά, σε συνδυασμό με υψηλές αθλητικές προδιαγραφές, η πόλη της Λάρνακας υπόσχεται να δώσει δυνατές συγκινήσεις σε όλους όσοι θα λάβουν μέρος στον 1ο Διεθνή Μαραθώνιος Λάρνακας. Ταυτόχρονα οι Events Specialists, με εξειδίκευση στις διοργανώσεις μεγάλων αθλητικών γεγονότων, υπόσχονται ότι ο 1ος Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας θα είναι μια αξέχαστη εμπειρία για όλους τους συμμετέχοντες, προβάλλοντας την αθλητική, πολιτιστική, περιβαλλοντική και φυσικά την τουριστική σημασία της πόλης.

 

 

Ο 1ος Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας έχει στόχο να προβάλει, όχι μόνο τον αθλητισμό, αλλά και να στηρίξει κοινωνικούς και φιλανθρωπικούς οργανισμούς, καθώς και περιβαλλοντικές δράσεις. Παράλληλα, μέσα από το αγωνιστικό πρόγραμμα, θα δοθεί η δυνατότητα στο Κοινό, να συμμετάσχει και να κερδίσει την εμπειρία της συμμετοχής, προβάλλοντας έτσι το πρότυπο του υγιούς τρόπου ζωής.
Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή στο: www.larnakamarathon.com

 

 

Σχετικά νέα

X
Translate »