Αθλητικά Νέα

Ένωση-Ερμής 0-1: Διπλό και Καλά Χριστούγεννα

Ένα πέναλτι που δεν έπρεπε να δωθεί, έκρινε την αναμέτρηση στο «Τάσος Μάρκου» για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο Ερμής πανηγύρισε το διπλό,  με πέναλτι που δόθηκε από τον Λεόντιο Τράττο για πέσιμο στην περιοχή από τον Κειτά, όμως η τηλεοπτική προβολή δείχνει το αντίθετο, αφού η παράβαση έγινε εκτός περιοχής.
Στο πρώτο μέρος ο Ερμής ήταν καλύτερος από την Ένωση, είχε την κατοχή δεν ήταν όμως αρκετά δημιουργικός για να φτάσει στο γκολ. Από το πρώτο ημίχρονο κρατάμε τη φάση του 22’, αφού σ’ ένα από τα πολλά κόρνερ των φιλοξενουμένων η μπάλα κατέληξε απευθείας στα δίχτυα με τον διαιτητή της αναμέτρησης Λεόντιο Τράττο να ακυρώνει το γκολ θεωρώντας πως ο Ντε Πίνα που μπήκε στη φάση, έκανε φάουλ. Η τηλεοπτική προβολή αδικεί τον Τράττο γι’ αυτή του την απόφαση.
Στο δεύτερο μέρος είχαμε πολλές διακοπές, η ροή του αγώνα δεν ήταν αυτή που θα ήθελαν οι ομάδες με τους “φτεροπόδαρους” στο 74′ να κάνουν ένα καλό σουτ με τον Γαβριήλ Κωνσταντίνου να αποκρούει, ενώ στοι 79′ ήταν σειρά της Ένωσης να απειλείσει με τον Μπούντιμιρ.
Εκεί που λέγαμε ότι ο αγώνας θα λήξει 0-0, ο Ερμής κέρδισε ανύπαρκτο πέναλτι σε ανατροπή του Κεϊτά, με τον Γκονζάλες ν’ αναλαμβάνει την εκτέλεση και να κάνει το 0-1.
Ένωση: Αμπάρης (31′ Κωνσταντίνου), Σίλβα, Πάρπας, Βαλλιάνος, Τσιακλής, Μπάουμαν, Κοσμά (70′ Φαν Ράσμπεκ), Γιωρκάτζιης (60′ Σβόγιτς), Παπαδόπουλος, Φροξυλιάς, Μπούντιμιρ.
Ερμής: Παναγόπουλος, Ντε Πίνα, Χριστοφή, Γιαγκουδάκης, Μουσταφά, Ουλίσε, Μπριτζίτο (67′ Γκονζάλες), Λατόρε, Γουΐκς (61′ Μαγιέλε), Βασιλόγιαννης (Φεμί 80′), Κεϊτά.

Δείτε τις φάσεις του αγώνα

Πηγή: sigmalive.com
sigmalive

Σχετικά νέα

X
Translate »