Αθλητικά Νέα

Έγραψε ιστορία στην Κίνα ο Μιχάλης Μανώλη πριν από λίγο (pics – vid)

Ότι και να γράψουμε, ότι και να πούμε θα είναι λίγο, επειδή απλά αυτή τη φορά ο Μιχάλης έκανε έναν ακόμη άθλο.

Ο Μιχάλης Μανώλη, ο 21 χρονος συνδημότης μας που συνεχίζει να μας κάνει περήφανους σε όλο τον κόσμο, έγραψε πριν από μια ώρα ακόμη μια χρυσή σελίδα του Κυπριακού αθλητισμού στη μακρινή Κίνα και συγκεκριμένα στο Χονγκ Κονγκ νικώντας τον Athit Rueanphet με νοκ-άουτ  και κέρδισε για 2η συνεχόμενη χρονιά τον Παγκόσμιο τίτλο WMC I-1.

 

Σε μια ακόμη μεγάλη παράσταση μπροστά σε χιλιάδες κόσμο κατάφερε να πετύχει το μεγάλο come to back, στέλνοντας για ακόμη μια φορά το μήνυμα ότι θα απασχολήσει το Παγκόσμιο με τα κατορθώματα του.

Oι αγώνες της διοργάνωσης ‘Grand Xtreme’ λαμβάνουν χώρα σήμερα στο ‘Kitec Star Hall’, και αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις του Muay Thai.

 

 

Nα τονίσουμε ότι η Μιχάλης αποτελεί έναν αθλητή διαμάντι για τον τόπο μας καθώς εκπροσωπεί και σηκώνει επάξια την Κυπριακή σημαία σε διεθνής αγώνες. Πρόκειται για ένα παιδί που ζει και προπονείται στη μακρίνη Ταϊλάνδη,  όπου με κόπο και πολύ σκληρή προπόνηση κατάφερε να κάνει το όνομα του να φιγουράρει ανάμεσα στους κορυφαίους του αθλήματος.

 

ISE LEVENTIS MISHA MOY ??????? SIXARITIRIA GIE MOU I KOPISOU MISHA MOU DEN PIGAN XAMENI PRAVOO????

Posted by Elena Patsiou on Tuesday, April 18, 2017

 

Εμείς ως City of Larnaka.com είμασταν η πρώτη σελίδα που ασχολήθηκε με το Μιχάλη και είμαστε διπλά περήφανοι για τα όσα πέτυχε και όσα θα πετύχει ακόμη στην πολύ υποσχόμενη καριέρα του.

Ο Θεός να τον έχει καλά, να του δίνει δύναμη και είμαστε σίγουροι ότι θα πετύχει τον κάθε στόχο που θα θέσει στο μέλλον.

 

Σχετικά νέα

X
Translate »