Breaking News

Αθλητικά Νέα

Άρης-Νέα Σαλαμίνα 1-2: Καλό νέο έτος με σπουδαίο διπλό!

Με το δεξί μπήκε η Νέα Σαλαμίνα στο 2017, νικώντας στο Τσίρειο στάδιο τον Άρη για την πρώτη αγωνιστική του 2017 και την 17η στο τρέχον πρωτάθλημα. Οι “ερυθρόλευκοι” πέτυχαν και το πρώτο γκολ του νέου έτους με τον Σάββα Τσαμπούρη, με τον Μηνά Αντωνίου στο 30′ να φέρνει το παιχνίδι στα ίσα. Τελευταίος όμως μίλησε ο Ντίμιταρ Μακρίεφ που έκανε το 1-2 στο 77′, με τη Νέα Σαλαμίνα να φτάνει στους 23 βαθμούς.

Εικόνα αγώνα: 

Το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς για Νέα Σαλαμίνα και Άρη, ξεκίνησε ιδανικά, αφού στο πρώτο 45λεπτο, κατάφεραν αμφότεροι να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα. Καλύτεροι οι “ερυθρόλευκοι” στα πρώτα 25 λεπτά, ανέβασε την απόδοση του ο Άρης στο τελευταίο δεκαπεντάλεπτο.
Ο Σάββας Τσαμπούρης πέτυχε το πρώτο γκολ της χρονιάς στο φετινό μας πρωτάθλημα και το πρώτο της Νέας Σαλαμίνας, αφού μόλις στο 4′ άνοιξε το σκορ με μακρινό δυνατό σουτ, χωρίς περιθώρια αντίδρασης από τον Γκολζ. Αυτό το γκολ ήταν που βοήθησε τους “ερυθρόλευκους” να πάρουν τα πάνω τους και να έχουν το πάνω χέρι του παιχνιδιού, προσπαθώντας με τον Μακρίεφ στο 20′ και με τον Τζούρτζουριτς στο 21′ για ένα δεύτερο γκολ. Όσο όμως έφτανε κοντά η Νέα Σαλαμίνα χωρίς να σκοράρει δεν ήταν υπέρ της.
Στο 30′ ο Άρης κατάφερε να ισοφαρίσει με εκπληκτικό δυνατό σουτ από τον Μηνά Αντωνίου, με τον Κύπριο να πετυχαίνει το τέταρτο του γκολ στο φετινό πρωτάθλημα. Η ομάδα της “ελαφράς ταξιαρχίας”, άρχισε να ισορροπεί το παιχνίδι, ήταν περισσότερο πιεστική. Στο 35′ η Νέα Σαλαμίνα δικαιούταν πέναλτι στην πτώση του Μακρίεφ, το οποίο όμως δεν της δόθηκε. Ο Άρης απάντησε στο 38′ με τον Μηνά Αντωνίου ο οποίος μπορούσε άνετα να κάνει την ανατροπή, η μπάλα όμως πέρασε μόλις έξω από την εστία του Βεσελόφσκι.
Επιθετικό μονόλογο είχαμε στο δεύτερο 45λεπτο, με τη Νέα Σαλαμίνα να είναι συνεχώς επικίνδυνη στα καρέ του Άρη, με τον Γκολζ να είναι συνεχώς υπό πίεση. Το δίλεπτο που υπέφερε ο Άρης ήταν από το 75′-77′, αφού στο 75′ ο Τσαμπούρης μετά από ατομική ενέργεια έφτασε κοντά στο 1-2, κάτι το οποίο δεν πέτυχε ούτε ο Άλεξ Κωνσταντίνου στο αμέσως επόμενο λεπτό. Ο Μακρίεφ όμως στο 77′ ήρθε να διορθώσει την κατάσταση και μετά από μαγική μπαλιά του Αβελάιρας, πέτυχε με κοντινό πλασέ το 1-2, βάζοντας τη Νέα Σαλαμίνα ξανά μπροστά στο σκορ.
Αποτέλεσμα που έμεινε το ίδιο μέχρι τη λήξη του αγώνα, με τους “ερυθρόλευκους” να πετυχαίνουν την πρώτη νίκη της χρονιάς.
Οι συνθέσεις:
Άρης: Γκολζ, Παχίπης (80′ Φράγκος), Μάρτινς, Μαραγκουδάκης, Αλβάρεζ, Ράντου, Αντωνίου, Γουέλνα, Παναγή, Κυριάκου (87′ Σκούρτης), Πούλπο
Νέα Σαλαμίνα: Βεσελόφσκι, Άντονιτς, Γκράσι, Τσίνα, Τσαμπούρης, Τζούρτζουριτς (79′ Νεάγκου), Σκοπελίτης, Αβελάιρας, Κολοκούδιας (57′ Μπεμπέ), Μάατσι (70′ Άλεξ Κωνσταντίνου), Μακρίεφ

 

Σχετικά νέα

X
Translate »