Aστυνομικά νέα

Άδειασαν τις βιτρίνες κοσμηματοπωλείου στη Λάρνακα

Σύμφωνα με την Αστυνομία τα ξημερώματα σημειώθηκε διάρρηξη σε κοσμηματοπωλείο στη Λάρνακα από το οποίο κλάπηκαν χρυσαφικά άγνωστης μέχρι στιγμής αξίας.

 Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Συγκεκριμένα στις τέσσερις και πενήντα τα ξημερώματα καταγγέλθηκε από ιδιοκτήτη κοσμηματοπωλείου που βρίσκεται σε πάροδο της παραλίας των Φοινικούδων στη Λάρνακα, ότι ήχησε ο συναγερμός του καταστήματος του.

Άνδρες της Αστυνομίας και του ΤΑΕ Λάρνακας έσπευσαν στην περιοχή και από τις έρευνες που διενήργησαν διεφάνη ότι οι δράστες παραβίασαν το ρόλεξ της βιτρίνας και απέκτησαν είσοδο στο κοσμηματοπωλείο αφού έσπασαν τον υαλοπίνακα της πόρτας του.

Διαπιστώθηκε πως οι δράστες έκλεψαν διάφορα χρυσαφικά τόσο από τις βιτρίνες όσο και από προθήκες που βρίσκονταν στο εσωτερικό του καταστήματος, άγνωστης μέχρι στιγμής αξίας.

Οι έρευνες της Αστυνομίας επικεντρώνονται προκειμένου να εντοπιστούν τεκμήρια που ενδεχομένως να οδηγήσουν στους δράστες. Ταυτόχρονα διεξάγονται έρευνες στη γύρω περιοχή για εντοπισμό κλειστών κυκλωμάτων παρακολούθησης σε άλλα καταστήματα και υποστατικά τα οποία ενδέχεται να κατέγραψαν τις κινήσεις των δραστών.

Το κοσμηματοπωλείο διαθέτει σύστημα συναγερμού αλλά όχι κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης.

Την υπόθεση εξετάζει το ΤΑΕ Λάρνακας.

Σχετικά νέα

X
Translate »