Κοινωνικά

Τα ημερομίσθια τους έδωσαν στον ΠΑ.ΣΥ.ΚΑ.Φ κρατούμενοι

Πραγματοποιήθηκε,χθες, 23 Οκτωβρίου 2018, στο Τμήμα Φυλακών συνάντηση μεταξύ της Διευθύντριας του Τμήματος Φυλακών κας Άννας Αριστοτέλους και της Προέδρου του ΠΑ.ΣΥ.ΚΑ.Φ. κας Άννας Αχιλλεούδη.
Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Η Διεύθυνση και το προσωπικό του Τμήματος Φυλακών δείχνοντας, για ακόμη μια φορά, την ευαισθησία τους σχετικά με τα θέματα που αφορούν τον καρκίνο, ο οποίος επηρεάζει μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού, συμμετείχε για άλλη μια χρονιά στον παγκύπριο έρανο «Μαζί στη Ζωή».

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com
Παράλληλα, οι κρατούμενοι με δική τους πρωτοβουλία αποφάσισαν να προσφέρουν τα ημερομίσθια από την εργασία τους, αλλά και ποσό χρημάτων από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς, στον έρανο με στόχο τη συλλογή χρημάτων για την πρόληψη και αντιμετώπιση του καρκίνου.
Ο πολιτισμός μιας χώρας φαίνεται μέσα από το επίπεδο πολιτισμού των Φυλακών της και οι κρατούμενοι μας, επιδεικνύοντας για ακόμη μία φορά τον ανθρωπισμό και την αλληλεγγύη τους προς τους συνανθρώπους μας, συγκέντρωσαν συνολικά το χρηματικό ποσό των 1230 ευρώ, το οποίο παραδόθηκε στην Πρόεδρο του ΠΑ.ΣΥ.ΚΑ.Φ.

Σχετικά νέα

X
Translate »