Παράξενα

Ποδοσφαιρική ομάδα έβαψε το γήπεδο χρυσό για καλύτερη τύχη

Κινεζική ομάδα ποδοσφαίρου έβαψε πρόσφατα όλο το γήπεδό της σε χρυσό χρώμα, αλλάζοντας το παραδοσιακό τους χρώμα, το μπλε, για να αλλάξει την τύχη τους. Μπορεί να ακούγεται χαζό, αλλά πραγματικά λειτούργησε.
Η ομάδα ήταν σε δεινή θέση έχοντας κερδίσει μόνο έναν αγώνα από τις 12 Μαρτίου και αφού εξάντλησαν την απόδοση ευθυνών προς κάθε κατεύθυνση, η διοίκηση αποφάσισε να ακολουθήσει τη λύση του φενγκ σούι, επιλέγοντας το χρυσό χρώμα για το γήπεδο, διότι συμβολίζει την πληρότητα και την εκπλήρωση.
Στα μέσα Ιουλίου, τα πάντα έγιναν χρυσά, με την ελπίδα ότι η τύχη τους θα αλλάξει τελικά. Και, είτε το πιστεύετε είτε όχι, αυτό ακριβώς συνέβη. Η ομάδα ποδοσφαίρου Guangzhou R & F κέρδισε τα τελευταία τέσσερα παιχνίδια CSL, σημειώνοντας τουλάχιστον 4 γκολ ανά αγώνα, ένα κατόρθωμα που έφερε την ομάδα στην τρίτη θέση στην κινεζική Σούπερ Λιγκ. Επίσης, νίκησαν τους τοπικούς αντιπάλους τους, στο δημοφιλές Guangzhou Evergrande, παιχνίδι κυπέλλου.
Η ομάδα δεν προσπάθησε καν να κρύψει το γεγονός ότι η αλλαγή του χρώματος του γηπέδου ευθύνεται για τις νίκες. Ο προπονητής της R & F Dragan Stojkovic έγραψε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου: “Αφού αλλάξαμε το χρώμα του γηπέδου μας είχαμε πέντε νίκες και ένα υψηλό ποσοστό στο σκοράρισμα”. Το φενγκ σούι είναι πολύ δημοφιλές στην Κίνα και σε άλλα μέρη της Ασίας, με τους ανθρώπους να χτίζουν τα σπίτια και τα γραφεία τους σύμφωνα με τη θεωρία αυτή προκειμένου να μεγιστοποιήσουν την τύχη και τα κέρδη τους.
Πηγή perierga.gr

Σχετικά νέα

X
Translate »