Τοπική Αυτοδιοίκηση

Εργασίες κλαδέματος και καθαρισμού νησίδων σε λεωφόρους της Επαρχίας Λάρνακας

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας ανακοινώνει ότι, την περίοδο 25/4/2018 – 15/05/2018, μεταξύ των ωρών 08:00 – 16:30 καθημερινά καθώς και Σαββάτων, εκτός Κυριακών και αργίας, ο Δήμος Λάρνακας θα προβαίνει σε εργασίες κλαδέματος και καθαρισμού της κεντρικής και των πλαϊνών νησίδων των Λεωφόρων Σπύρου Κυπριανού, Γ. Κρανιδιώτη, Ν&Δ Παττίχη και Λεμεσού της Επαρχίας Λάρνακας.

Κατά την πιο πάνω περίοδο, θα κλείνει τμηματικά η εφαπτόμενη λωρίδα κυκλοφορίας σε μήκος 300μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα  κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας “www.traffic4cyprus.org.cy” στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.

Σχετικά νέα

X
Translate »