Αναπτυξιακά Έργα

Αυτό είναι το έργο που θα αλλάξει τη Λάρνακα (pics – vid)

Με στόχο να αλλάξουν τη Λάρνακα οι επενδυτές , εμπόδιο η γραφειοκρατία. Έργο σταθμός για την πόλη το οποίο θα ανοίξει 400 θέσεις εργασίας και θα προσελκύσει ποιοτικό τουρισμό.

Πριν 2,5 χρόνια εμείς λέγαμε Η Λάρνακα Αλλάζει και μας αρέσει. Σήμερα χαιρόμαστε να βλέπουμε ακόμη και επενδυτές να θέλουν να αλλάξουν τη Λάρνακα.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο ξενοδοχείο Rise Hotel διάσκεψη τύπου από την εταιρεία Ra.ma.sa co Ltd, ιδιοκτησίας του κ. Antone Saniour από το Λίβανο, στην οποία παρουσιάστηκε το μεγάλο έργο στην περιοχή Μακένζυ και που αφορά το πρώην Castle Hotel, το εστιατόριο Kudeta και το τεμάχιο απέναντι των 2 ακινήτων.

ργ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πρόκειται για μια επένδυση η οποία θα αλλάξει την πόλη και θα της προσδώσει ποιότητα. Στην πρώτη φάση του έργου θα λειτουργήσουν το εστιατόριο, οι καφετέρειες και το Beach Bar και σε 2η φάση το ξενοδοχείο που θα είναι η μεγάλη έκπληξη του συνολικού έργου και θα αποτελεί στολίδι για τη Λάρνακα, την Κύπρο και τη Μέση Ανατολή.

Σχετικά με το κτίριο του πρώην Castel Hotel θα λειτουργήσει sushi restaurant στον πρώτο όροφο και στο ισόγειο θα λειτουργήσει ψαραγορά με ζωντανά ψάρια όπου θα μπορεί κάποιος να επιλέγει το ψάρι που επιθυμεί και να ανεβαίνει στον πρώτο όροφο για τη γευστική εμπειρία του.

αβ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το Castle Project όπως θα ονομάζεται το όλο έργο θα στοιχίσει 70εκ, ευρώ και είναι μια από τις μεγαλύτερες επενδύσεις στον τόπο μας από ξένη εταιρεία. Το έργο θα αποφέρει πολλαπλά οφέλη για την πόλη και τον τόπο μας και θα ενδυναμώσει το τουριστικό μας προϊόν.

Ήδη ο Λιβανέζος επενδυτής έχει επενδύσει 20εκ στη Λάρνακα ωστόσο η υλοποίηση του έργου καθυστερεί στις γραφειοκρατικές διαδικασίες των αρμοδίων τμημάτων. Στόχος ήταν η ολοκλήρωση της πρώτης φάσης το Μάρτιο του 2017 όμως οι εγασίες που άρχισαν, σταμάτησαν βρίσκοντας εμπόδιο τις χρονοβόρες διαδικασίες, σε μια εποχή που η Κύπρος χρειάζεται ξένα κεφάλαια για την ανάπτυξη.

 

Η αγάπη του Λιβανέζου επενδυτή για την Κύπρο και η μικρή Κύπρος στη θάλασσα της Λάρνακας

Ο κ. Antone Saniour πρόσφατα απέκτησε την Κυπριακή υπηκοότητα και δεν σταματά σε κάθε του βήμα να δείχνει την αγάπη του για τον τόπο μας. Χαρακτηριστικό είναι ότι στην οροφή του Rise Hotel κυματίζει μια τεράστια Κυπριακή σημαία. Την αγάπη τοου για τον τόπο μας, θέλει να εκφράσει και στο νέο έργο του στην πόλη μας, δημιουργώντας τεχνητό νησί με σχήμα το χάρτη της χώρας μας.

Η λογική πίσω από την κίνηση αυτή πέραν της ομορφιάς είναι για να βλέπουν οι τουρίστες από τα αεροπλάνα το χάρτη της χώρας μας πρίν την προσγέιωση τους.

FullSizeReαηξ,,ηφφnder

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δείτε φωτογραφικό υλικό του έργου από το City of Larnaka

FullSizeR;δender FullSizeRender FullSizeRender;δ FullSizeRender;δσφ FullSizeRender1 FullSizeRender2 FullSizeRender3 FullSizeRender4

FullSizeRender32 FullSizeRender45 FullSizeRenderαφφ FullSizeRenderεφ FullSizeRenderεφφ FullSizeRenderφ FullSizσφσeRender

ςςβ ωω

 

 

Σχετικά νέα

X
Translate »