Κατοικίδια

Ίσως κλάψετε αν μάθετε τι κάνουν τα ζώα λίγο πριν τους γίνει ευθανασία

Χιλιάδες ζωόφιλοι, χρήστες του twitter συγκλονίστηκαν με ένα μήνυμα που αποκαλύπτει τι συνηθίζουν να κάνουν τα περισσότερα ζώα που χρειάζεται να τους γίνει ευθανασία, λίγο πριν ο κτηνίατρος τους κάνει την θανατηφόρα ένεση.

Το μήνυμα ανέβασε στο twitter πριν λίγο καιρό, μια Αμερικανίδα που έχει έναν γάτο, τον Rick και πλέον αυτό το tweet έχει γίνει viral καθώς αποκαλύπτει κάτι που πολλοί ιδιοκτήτες κατοικίδιων πιθανά αγνοούν και η αποκάλυψή του τους συγκλόνισε.

Η Αμερικανίδα λέγεται Jessi Dietrich και το μήνυμά της ανέβηκε στο twitter πριν από περίπου ενάμιση μήνα και πλέον έχει συγκεντρώσει εκατοντάδες χιλιάδες likes και σχόλια.

Σε αυτό η Jessi εξηγούσε πως ρώτησε τον κτηνίατρο στον οποίο πηγαίνει το κατοικίδιό της, ποιο είναι το πιο δύσκολο κομμάτι της δουλειάς του και η απάντησή του την ξάφνιασε.

Ο κτηνίατρος είπε πως το πιο δύσκολο πράγμα είναι να βλέπει πως κάνουν τα ζώα λίγο πριν τους κάνει ευθανασία και εξήγησε πως οι περισσότεροι ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων (σε ποσοστό που ξεπερνά το 90%), δεν αντέχουν να δουν το θέαμα του ζώου τους να πεθαίνει και έτσι επιλέγουν να μην είναι μέσα στο κτηνιατρείο όταν γίνεται η ευθανασία. O κτηνίατρος εξηγεί πως το πιο δύσκολο κομμάτι της δουλειάς του είναι να βλέπει πως όλα τα ζώα εκείνη την ώρα, λίγο πριν την ευθανασία, κοιτούν εναγωνίως γύρω γύρω στο δωμάτιο και αναζητούν τα αφεντικά τους!

Η Jessi προσθέτει πως έγραψε το μήνυμα για να ραγίσει τις καρδιές όλων, αλλά για να τους ευαισθητοποιήσει και να τους ενημερώσει και πρόσθεσε πως η ίδια μετά από αυτό που έμαθε θα είναι όλο αγκαλιές με το ζωάκι της.

Σχετικά νέα

X
Translate »