Οικονομία

Έπιασαν δουλειά οι μπουλτόζες στο Kudeta και Castle Hotel (pics)

Γράφει το City of Larnaka

Πάνε περίπου 3 μήνες όταν πρώτοι αποκαλύπταμε το όνομα του Λιβανέζου επενδυτη Toni Saniour ο οποίος ήρθε στην πόλη μας και επενδύει στον ξενοδοχειακό και επισιτιστικό τομέα.

Στο άρθρο μας τότε, αναφερθήκαμε στην επένδυση του Rise Hotel το οποίο ανοίγει σύντομα τις πόρτες του προς το κοινό και φυσικά τους τουρίστες. Στο άρθο μας είχαμ αναφερθεί και στην επένδυση που σχεδιάζει ο Λιβανέζος επενδυτής στην περιοχή Μακένζυ και αφορά το πρώην καφεστιατόριο Kudeta και στο Castle Hotel.  Σήμερα, με ιδιαίτερη ικανοποίηση βλέπουμε ότι οι μπουλτόζες έπιασαν δουλειά και ξεκίνησαν τα έργα για τη συγκεκριμένη επένδυση.

Φυσικά το μεγάλο στοίχημα για τον επενδυτή, είναι να βάλει μπρος τη ξενοδοχειακή μονάδα στο τεμάχιο που βρίσκεται απέναντι από το ξενοδοχείο Castle, όπου θα αλλάξει άρδην τα δεδομένα της περιοχής με βάση το μέγεθος και την ποιότητα της. Το γεγονός όμως ότι ήδη ξεκίνησαν τα έργα στα υφιστάμενα κτίρια σίγουρα καταγράφεται στα θετικά, αφού δείχνει πως ο επενδυτής και οι συνεργάτες του, βλέπουν τη Λάρνακα με άλλο μάτι…αυτόν του ποιοτικού τουριστικού προορισμού.

photo 1 photo 3

Σχετικά νέα

X
Translate »