Επιχειρήσεις

Έπεσαν οι υπογραφές με τον Λιβανέζο επενδυτή και προχωρά η μεγάλη επένδυση

Γράφει το City of Larnaka

Σε συνέχεια της χθεσινής αποκαλυπτικής μας είδησης για τη νέα επένδυση Λιβανέζου επενδυτή σε συνεργασία με τον Όμιλο Αφρικάνος, σήμερα ο Λιβανέζος επενδυτής Υusuf Kannan ο Ομίλου Αφρικάνος επισκέφτηκαν τα γραφεία του Δήμου Λάρνακος όπου έπεσαν οι υπογραφές και έγινε και η κατάθεση των σχεδίων για τη μεγάλη επένδυση.

 
Σε επικοινωνία που είχε το Larnaka Business News με το Θέμης Αναστασίου μας ανέφερε ότι ”ως Όμιλος Αφρικάνος  χαιρόμαστε ιδιαίτερα για την εν λόγω επένδυση, καθώς δουλέψαμε πολύ σκληρά για να φέρουμε τον κ. Kanaan στην πόλη μας για να επενδύσει. Η εταιρεία μας θα διατελέσει ένα πολύ σημαντικό ρόλο στο όλο έργο καθώς έχει διοριστεί σαν εξωτερικός σύμβουλος. Είναι πολύ σημαντικό για την πόλη της Λάρνακας να έρχονται τέτοιες επενδύσεις καθώς αποτελούν εφαλτήριο για ανάπτυξη στην πόλη.

Με την ευκαιρία που μας δίνετε θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Yusuf Kanaan και τους διεθνείς επενδυτές για την εμπιστοσύνη που έδειξαν τον Όμιλο Αφρικάνος, στην Κύπρο μας και φυσικά στην Λάρνακα, κατέληξε”.

themis

Θέμης Αναστασίου

Σχετικά νέα

X
Translate »