Καλωσορίσατε!

Σας καλωσορίζουμε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ε.Σ.Γ.Α.Κ Λάρνακας. Με τη δημιουργία της δικής μας ιστοσελίδας ανοίγουμε ακόμη ένα κανάλι επικοινωνίας με τα μέλη μας και ενδυναμώνουμε με αυτόν τον τρόπο και την επικοινωνία μας.

Ο Σύνδεσμος Κομμωτών  Λάρνακας δημιουργήθηκε το 1968 όμως επίσημο όργανο με καταστατικό  έγινε το 1970 όταν πήρε και επίσημα την ονομασία του ως Σύνδεσμος Κομμωτών  Λάρνακας και Αμμοχώστου.

  • Facebook


  • Περιγραφή

    Ιστορικό Συνδέσμου

    Ο Σύνδεσμος Κομμωτών  Λάρνακας δημιουργήθηκε το 1968 όμως επίσημο όργανο με καταστατικό  έγινε το 1970 όταν πήρε και επίσημα την ονομασία του ως Σύνδεσμος Κομμωτών  Λάρνακας και Αμμοχώστου. Η τότε γενική συνέλευση  των μελών εξέλεξε πρόεδρο την κυρία Γιούλλα Πατσαλίδου και τα μέλη Ελένη Παναγιώτου,  Μάρω Νεοκλέους,  Μαρούλα Χριστοδούλου,  Πάτρα Χριστοφή, Άννα Καγιά, Άννα  Τρεπίδου, Λίτσα Γεωργίου, και Έλενα Προδρόμου.  Η κοινωνική δραστηριότητα  ήταν μεγάλη και αναβάθμισε  το επάγγελμα κατά πολύ σε όλους τους τομείς, ειδικά μέσα από κοινωνικές δραστηριότητες. Ενδεικτικά, να αναφέρουμε ότι δόθηκε μεγάλο σε ποσό στην ένωση κυριών η οποία ανέγειρε το οίκημα της.

     

    Στο Σύνδεσμο πραγματοποιούνταν κάθε 3 χρόνια εκλογές με την κυρία Πατσαλιδου να παραμένει στην προεδρία για 28 χρόνια. Ο σύνδεσμος  μετά συνέχισε με τα νέα μέλη με πρόεδρο Πάνο Παναγή αντιπρόεδρος  Σταύρος Διονυσίου γραμματέας  Μάρω Νεοκλέους ,  μέλη Μαρούλλα Χριστόδουλου  Μιχάλης Παντέχης  πρόεδρος καλλιτεχνικής  Μάρω Χαραλάμπους  Ρένος Ονούφριου, Μαϊκ Μιχαήλ Παύλος Κωστή Λοϊζος Ανδρέου  Αδάμος Λοϊζου Σάντρα Φωτίου Ανδρεάς Βασιλείου  να αναφέρουμε  το συμβούλιο του Πάνου έκανε 2 πράξη αδελφοποίησης τον Σεπτέμβριο του 2004  με των σύνδεσμο Ηρακλείου  με πρόεδρο την κυρια τωνια  περισινακη  η αναγκαιοτητα στενοτερης επαφής  ολων των συναδελφων τις λαρνακας και συναργασιας των 2 οργανωσεων και απο κοινού  προσπάθεια  για την οργανωση και πραγματοποιηση εκπαιδευτικων σεμιναριων του κλαδου.

    Τώρα 2016 κάτω από την ομπρέλα  τις ομοσπονδίας  Κύπρου δημιούργησε επαρχιακούς συνδέσμους σε όλες τις πόλεις για την καλύτερη λειτουργία του  κλάδου   ο επαρχιακός σύνδεσμος γυναικείων και αντρικών κομμώσεων Λάρνακας αποτελείται από 16 άτομα μετά από εκλογή από γενική συνέλευση εξέλεξε πρόεδρο  τον Γιώργο  Ανδρέου  αντιπρόεδρος  Αντρέ Κυριάκου  γραμματέα Αλεξία Ξενοφώντος  ταμία Διονύση Διονύσιου  β ταμίας Μιχάλης Μιχαήλ πρόεδρος καλλιτεχνικής  Έλενα Ανδρέου υπεύθυνος   καλλιτεχνικής  ανδρών Tουμάζος Τουμάζου υπεύθυνος γυναικείων  Κωνσταντίνος  Βενιζέλου  υπεύθυνος επιτροπής Πανός Παναγή   και μέλη Μαρουλά Χριστόδουλου  Ρένος Ονουφρίου  Λούης Ανδρέου  Παύλος Στυλιανού Σάντρα Διομήδους Τάκης Νεοφύτου Στέλιος Σταύρου . Και να αναφέρουμε  3 άτομα από τον σύνδεσμο  μας είναι ενεργά στο συμβούλιο εγγραφής  και ομοσπονδία  το μεράκι μας και ζήλος προς τον κλάδο μας σας υποσχόμαστε έργα όπως εκπαιδευτικά σεμινάρια όσο στην Κύπρο και στο εξωτερικό διαγωνισμούς διαφορά  φιλανθρωπικά όπως ήδη έγινε για το όνειρο μια ευχή και δόθηκε το ποσόν €1000 και ευελπιστούμε να βοηθήσουμε  και άλλα  ιδρύματα .

    Σαν ΕΣΓΑΚ Λάρνακας επιδιώκουμε στην καλύτερη  λειτουργία  των κομμωτήριων της επαρχίας μας. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε  δικό μας οίκημα όπου μέσα σε αυτό θα διοαργανώνουμε τις εκδηλώσεις μας και θα λειτουργούμε σε πιο σωστές βάσεις σαν σύνδεσμος.

    Με εκτίμηση Πρόεδρος  Γιώργος Ανδρέου

    Πρόεδρος καλλιτεχνίας  Έλενα Ανδρέου και μέλη

  • Facebook